PRONAĐENA ČETIRI BEŽIVOTNA TELA U KUĆI! Policija krenula da istražuje, pa ih SABLAZNULA horor scena!

Autor:

Svet

28.01.2024

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji o tome šta je tačno dovelo do ove pucnjave još uvek nisu jasni, ali policija radi na prikupljanju svih relevantnih informacija.

PRONAĐENA ČETIRI BEŽIVOTNA TELA U KUĆI! Policija krenula da istražuje, pa ih SABLAZNULA horor scena!

Foto: Tanjug/AP

Policijska uprava Los Anđelesa je pokrenula istragu nakon što je došlo do tragičnog događaja u predgrađu Los Anđelesa.

U subotu oko 18.50 časova, u kući u Granada Hilsu, zabeležena je pucnjava koja je rezultirala četiri beživotna tela, prenosi Tanjug.

Ovaj slučaj je izazvao šok i zabrinutost u lokalnoj zajednici, i policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog događaja.

Policajci veruju da je reč o ubistvu i samoubistvu

Prema informacijama koje su dospele do javnosti, policija trenutno veruje da je reč o slučaju ubistva i samoubistva. Međutim, identitet žrtava i osumnjičenog još uvek nije potvrđen, a motiv iza ovog tragičnog čina se intenzivno istražuje. Detalji o tome šta je tačno dovelo do ove pucnjave još uvek nisu jasni, ali policija radi na prikupljanju svih relevantnih informacija.

Stanovnici Granada Hilsa su uznemireni i potreseni ovim događajem, te se nadaju da će policija brzo pronaći odgovore i pravdu za žrtve. 

Policija Los Anđelesa sprovodi intenzivnu istragu kako bi rasvetlila sve okolnosti ove pucnjave. Takođe, apeluje se na sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju koja bi mogla pomoći u istrazi da je podele sa nadležnim organima. Svaka informacija može biti od velikog značaja u rešavanju ovog slučaja i donošenju pravde za žrtve.

(Tanjug)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading