NA IMANJU NAĐENA TELA ČETIRI OSOBE! Policija nasilno upala, pa iznela ŠOKANTNE detalje - žrtve su se međusobno POZNAVALE?

Autor:

Svet

19.01.2024

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pošto su nasilno ušli u imanje, unutra su pronašli tela četiri osobe.

NA IMANJU NAĐENA TELA ČETIRI OSOBE! Policija nasilno upala, pa iznela ŠOKANTNE detalje - žrtve su se međusobno POZNAVALE?

Foto: Tanjug/AP

Policija

Tela četiri osobe pronađena su na imanju u Kostesiju, u blizini Noriča, saopštila je policija Norfolka.

Policajci su otišli ​​na adresu u Alan Bedford Kresentu u Kostesiju nešto pre 7.00 časova jutros posle poziva građana, preneo je Gardijan.

Pošto su nasilno ušli u imanje, unutra su pronašli tela četiri osobe. 

Policija je saopštila da se veruje da su se sve četiri osobe međusobno poznavale i u toku je njihova identifikacija.

Kris Bardžes, iz glavnog istražnog tima Norfolka i Safolka rekao je da je istraga je u ranoj fazi i da je reč o veoma uznemirujućem i tragičnom incidentu. 

- Iako pratimo brojne linije istrage, u ovom trenutku verujemo da je ovo izolovan incident. Shvatam da će vesti o ovom incidentu biti šokantne za lokalnu zajednicu i čim budemo mogli objavićemo više informacija - poručio je on.

Podsetimo, prema nedavnoj studiji koju je objavila Panamerička zdravstvena organizacija, ubistvo je glavni uzrok smrti među muškarcima starosti od 10 do 24 godine u Latinskoj Americi i na Karibima.

To je takođe drugi glavni uzrok smrti među ženama iste starosti. Kancelarija UN-a za droge i kriminal (UNODC) kaže da je većina ovih ubistava verovatno povezana s nasiljem bandi. Latinsku Ameriku zahvatila je epidemija ubistava, a stručnjaci kažu da znaju zašto je tako.

- Nasilje i dalje postoji širom Latinske Amerike i Kariba zbog visokih prihoda i društvene nejednakosti - rekao je dr. Robert Muga, jedan od vodećih svetskih stručnjaka za ubistva.

- Visoka nezaposlenost mladih muškaraca i niz drugih strukturnih faktora povezanih s nepovoljnim položajem mladih ljudi u urbanim okruženjima, neujednačenim pristupom kvalitetnom obrazovanju i smanjenim prilikama za normalan život takođe su faktori koji doprinose ovako visokoj stopi nasilja i ubistava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading