I KRALJ ČARLS ĆE MORATI U BOLNICU: Nakon operacije Kejt Midlton i britanski monarh ide na hospitalizaciju

Autor:

Svet

17.01.2024

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj Čarls će biti hospitalizovan radi lečenja povećane prostate.

I KRALJ ČARLS ĆE MORATI U BOLNICU: Nakon operacije Kejt Midlton i britanski monarh ide na hospitalizaciju

Foto: Tanjug-AP

Britanski kralj Čarls III planira da sledeće nedelje ide na bolničko lečenje. Ova vest dolazi nakon što je javljeno da je Kejt Midlton juče primljena u londonsku bolnicu i podvrgnuta operaciji.

Kralj Čarls će biti hospitalizovan radi lečenja povećane prostate, što rezultira odlaganjem njegovih zvaničnih dužnosti, prema informacijama koje prenosi Dejli Mejl.

Podsetimo, Kejt Midlton, supruga princa Vilijama, primljena je u bolnicu u Londonu zbog planirane operacije abdomena. Nakon uspešne operacije, Kensingtonska palata je saopštila da će princeza od Velsa ostati u bolnici 10 do 14 dana, a nakon toga će biti puštena kući. U ovom trenutku, nije poznato kada će se vratiti svojim dužnostima.

Portparol je danas popodne saopštio:

- Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza od Velsa primljena je juče u Londonsku kliniku na planiranu operaciju abdomena. Operacija je bila uspešna, očekuje se da će ostati u bolnici deset do četrnaest dana, pre nego što se vrati kući na nastavak oporavka. Na osnovu trenutnih medicinskih saveta, malo je verovatno da će se vratiti na javne dužnosti do posle Uskrsa.

Princeza od Velsa ceni interesovanje javnosti za njeno stanje i nada se da će javnost razumeti njenu želju za očuvanjem privatnosti, posebno kako bi pružila deci normalno odrastanje. Njena je želja da lični medicinski podaci ostanu privatni.

Kensingtonska palata će, stoga, pružati ažurirane informacije o napretku Njenog Kraljevskog Visočanstva samo kada bude značajnih novih informacija koje treba podeliti.

Princeza od Velsa želi da se izvini svima koji su zabrinuti zbog činjenice da mora da odloži svoje predstojeće obaveze i raduje se povratku što je pre moguće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading