ŠA SAZNAO ZA TUŽBU MIONINIH RODITELJA PROTIV NJEGA: Prebledeo kao krpa, stigla informacija iz spoljnog sveta!

Autor:

Zadruga

27.04.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša saznao šok detalj!

ŠA SAZNAO ZA TUŽBU MIONINIH RODITELJA PROTIV NJEGA: Prebledeo kao krpa, stigla informacija iz spoljnog sveta!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Na jučerašnjoj emisiji "Gledanje snimaka" u rijalitiju "Elita", gledaoci su imali priliku da svedoče žestokom sukobu između Miljane Kulić i Nenada Aleksića Ša. Ova svađa je uzburkala strasti među ukućanima, ali i izazvala burne reakcije publike.

Već na samom početku emisije, atmosfera u vili postala je napeta kada su Miljana i Ša ušli u žustru raspravu. Njih dvoje su razmenjivali oštre reči, a ton njihovog razgovora postajao je sve glasniji. Gledaoci su mogli da primete da su oboje bili veoma uznemireni, a atmosfera među ostalim učesnicima postala je neprijatno napeta.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

 


U jednom trenutku, Miljana je uputila Ša poruku koja je šokirala sve prisutne. Ona je javno poručila da će ga njeni roditelji tužiti po izlasku iz rijalitija, što je izazvalo opštu pometnju među ostalim učesnicima. Ova pretnja je dodatno zaoštrila odnose između Miljane i Ša, ali i izazvala brojne reakcije i spekulacije u javnosti.

- Njeni roditelji će da te tuže, jer je maltretiraš! Slušaj Đedovića, ako ti Đedović nešto kaže... Ja komentarišem klip! - poručila je Miljana uživo u programu. 

- Vi ste razj*bali vaše veze, moju nećete! Neće raskinuti sa mnom! Neće, ko god da želi, neće me ostaviti! - pravdao se Ša.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

Nenad Aleksić Ša nije ostao ravnodušan na Miljaninu pretnju, te je uzvratio istom merom. Njegova reakcija je dodatno podgrejala tenzije u vili, a gledaoci su sa nestrpljenjem pratili svaki njihov sledeći korak.

Sukob između Miljane Kulić i Nenada Aleksića Ša izazvao je brojne reakcije publike na društvenim mrežama. Mnogi su osudili ovakvo ponašanje, dok su drugi podržali jednog od učesnika. Ova situacija definitivno je privukla pažnju javnosti i dodatno začinila dešavanja u rijalitiju "Elita".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

27.04.2024 05:55

I TREBA DA GA TUŽE, ZA S...V...E...ON JE PSIHOPATA, ALI NI ONA NIJE NAIVNA...I ONA JE ZLO...VEĆE OD NJEGA...