MIONA ĆE TRAŽITI DA OVAJ SNIMAK ZAUVEK NESTANE: Obelodanjen najveći blam ikada viđen u Eliti, na muzičku karijeru može da zaboravi!

Autor:

Zadruga

08.05.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović ni ne sluti koji snimak kruži internetom.

MIONA ĆE TRAŽITI DA OVAJ SNIMAK ZAUVEK NESTANE: Obelodanjen najveći blam ikada viđen u Eliti, na muzičku karijeru može da zaboravi!

Foto: instagram.com/printscreen

Odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša i dan-danas je glavna tema u rijalitiju "Elita", a mnogi pretpostavljaju da Jovanovićeva ostaje u ovoj vezi isključivo iz interesa, odnosno, zbog karijere, koju joj, kako ona veruje, može reper obezbediti po izlasku iz rijalitija.

Naime, Miona ne krije da joj je muzička karijera na prvom mestu, iako njen talenat brojni ukućani osporavaju. Međutim, reper ističe da je ona vanserijski talenat i da joj je zagarantovana sjajna karijera. Ipak, danas je osvanuo snimak sa sinoćne žurke, koji će iznervirati Mionu.

Dok su đuskali uz muziku, Jovanovićeva je zapevala, a Ša je skoro zapušio uši i jasno pokazao da mu Mionin glas ne prija.

- Probi dečku uši. To je taj talenat - glasio je komentar uz ovaj snimak.

 

 

Inače, porodica Mione Jovanović rešila je da stane na put svim lošim komentarima, budući da trpe veliku torturu zbog ćerkinog ponašanja u rijalitiju "Elita 7". Naime, na zvaničnom profilu Mione Jovanović osvanulo je saopštenje za pratioce, u kojima je napisano da će porodice i podrške takmičarke podneti tužbu sudu zbog njih. 

- Poštovani dobronamerni pratioci, želeli bismo da vam se zahvalimo što podržavate Mionu i svakog dana nam šaljete stotine predivnih poruka podrške. S obzirom na veliki broj poruka nismo u mogućnosti da na sve odgovorimo, ali vam se ovim putem izuzetno zahvaljujemo! - glasila je poruka Mionine porodice, a potom su nastavili:

- Nažalost, osim dobronamernih poruka i javnih komentara, imamo prilike da naiđemo i na veliki broj komentara i poruka uvredljivo i neistinitog sadržaja. Ovim putem bismo vas zamolili da povedete računa o javnom komentarisanju drugih i skrenuti pažnju da je digitalno nasilje takođe krivično delo za koje možete odgovarati pred sudom. Veliki pozdrav svima od Mionine podrške i još jednom se zahvaljujemo na komentarima podrške, kao i na konstruktivnim kritikama - završila je Mionina porodica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

08.05.2024 17:35

Tužba za roditelje i podršku Mione, ali i samu Mionu!!!