ŠA SKROZ IZGUBIO KOMPAS, PA SKOČIO NA MIONU! Evo šta ga je izbacilo iz takta! Ona momentalno pobegla što dalje!

Autor:

Zadruga

19.05.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad se rijaliti bude završio Nenade, ja tebi neću da se javljam na telefon! Mislim da će mi trebati godišnji odmor posle svega što smo ovde prošli - našalila se Miona, ali to nije naišlo na dobru reakciju.

ŠA SKROZ IZGUBIO KOMPAS, PA SKOČIO NA MIONU! Evo šta ga je izbacilo iz takta! Ona momentalno pobegla što dalje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnik Elite Nenad Aleksić Ša naprav je opet karambol na imanju! Naime, njega je opet isprovocirala devojka Miona Jovanović, a samo zato što se na trenutak našalila da joj treba odmor od repera, a on to nije mogao da podnese na najbolji mogućio način.

- Kad se rijaliti bude završio Nenade, ja tebi neću da se javljam na telefon! Mislim da će mi trebati godišnji odmor posle svega što smo ovde prošli - našalila se Miona, ali to nije naišlo na dobru reakciju:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Jel ti mene zezaš ovde? Šta ja tebe predstavljam, nekog psihopatu, ne razumem? Hoćeš da krenem sada glavom da uradam ovde?! Jel to treba da se desi?! Ne mogu da verujem šta sam ja sebi dopustio. Strašno je šta jedna žena može da uradi muškarcu. Ne smem sebi da dopuštam ovakve stvari više. Ovo nije normalno - pričao je Ša, pa je u sledećem trenutku šutirao stvari po imanju, dok se Miona sklanjala, ne želeći da ulazi u dalju raspravu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

U isto vreme, Miljana Kulić tokom prethodne noći je iznela svoje nezadovoljstvo ponašanjem Nenada Macanovića, poznatijeg kao Bebica, te se požalila svom bivšem partneru Lazaru Čoliću Zoli, koji se nedavno ponovo uselio u "Elitu". Ovaj sukob nije novost za fanove rijaliti programa, s obzirom na to da su Miljana i Bebica imali brojne konflikte u prošlosti. Međutim, ovaj put je Miljana odlučila da podeli svoje frustracije sa Zolom, što je izazvalo dodatnu pažnju javnosti.

Majka me je napadala i govorila sve i svašta zbog njega. Govorila je kako sam ja kriva svaki put kad se posvađamo, jer je bio (Bebica) idealan dok nije odlučio da raskine - istakla je Miljana.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading