MIONA BRUTALNO PONIŽAVA ŠA! Koristi svaku priliku da ga NAPLJUJE kao najgoreg neprijatelja - OVO JE PREVAZIŠLO SVE MERE!

Autor:

Zadruga

13.05.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović koristi svaku priliku da ponizi Nenada Aleksića Ša!

MIONA BRUTALNO PONIŽAVA ŠA! Koristi svaku priliku da ga NAPLJUJE kao najgoreg neprijatelja - OVO JE PREVAZIŠLO SVE MERE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku današnjeg dana u rijalitiju "Elita" došlo je do žestoke svađe između Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović. Razlog ovog sukoba bio je neobičan - Miona je Ša zamerila na načinu na koji je sredio svoju kosu, tvrdeći da joj se ne dopada stil zalizane kose na stranu.

Sukob između Ša i Mione izazvao je emotivni haos u kući "Elite". Njihova rasprava se pretvorila u žestoku verbalnu konfrontaciju koja je uzburkala atmosferu među ostalim učesnicima rijalitija. Iako su se do sada često sukobljavali, ovaj put je tema svađe bila nešto potpuno neočekivano - frizura.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 


Miona, inače poznata po svom istančanom modnom ukusu, nije odustajala od svojih stavova kada je reč o Šinom izgledu. Tvrdoglavo je isticala svoje nezadovoljstvo njegovom frizurom, ističući da bi trebalo da promeni stil kako bi bio privlačniji.

- Ružna ti je kosa tako - rekla je Miona.

- Meni se baš sviđa - dodao je Ša.

- Ja ti kažem da ti ne stoji, ne dopada mi se to sa strane kako ti izgleda - odbrusila je Miona. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Nenad Aleksić Ša, s druge strane, nije bio spreman da promeni svoj izgled zbog Mioline primedbe. On je istakao da je njegova zalizana kosa lični izbor i da ne namerava da menja svoj stil zbog tuđih komentara. Ovaj stav dodatno je zaoštrio sukob između dvoje učesnika rijalitija.

Nakon žestoke svađe oko frizure, ostaje da se vidi da li će Ša i Miona uspeti da prevaziđu svoje nesuglasice i nastave dalje sa mirnim suživotom u rijalitiju "Elita". Ovaj neobični sukob pokazao je da čak i najmanji detalji mogu izazvati velike tenzije među učesnicima, a publika sa nestrpljenjem iščekuje dalji razvoj događaja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Poki

13.05.2024 22:42

Nije prvi put, ne propusta priliku