ASMIN ULAZI U ELITU: Aneli ga doziva svaki dan, on se hitno OGLASIO!

Autor:

Zadruga

19.05.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se suočavanje koje svi čekaju?

ASMIN ULAZI U ELITU: Aneli ga doziva svaki dan, on se hitno OGLASIO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je Asmin Durdžić javno ponizio Marka Janjuševića Janjuša i poručio mu da se zapali benzinom zbog toga što je verio njegovu bivšu Aneli Ahmić, na društvenim mrežama je nastao pravo haos i dok su ga neki poržavali, bilo je i publike koja ga je isprozivala što se meša u ljubavne probleme svoje bivše partnerke. 

Međutim, iako Aneli ni ne zna šta Asmin piše po društvenim mrežama, kamere su usnimile kako govori da želi bivšeg da "navuče" na suočavanje i da se konačno sretnu oči u oči u nekoj emsiiji, gde bi mogla sve da mu saspe u lice. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

 

Durdžić je nakon što se taj snimak proširio po društvenim mrežama poslao šok poruku za koju mnogi misle da je zeleno svetlo i odobravanje da će se susresti sa njom. 

Podsećanja radi, Durdžić je putem društvene mreže Instagram brutalnim rečima isprozivao Janjuša, nakon što je saznao da ga Aneli Ahmić doziva da dođe u "Elitu". 

Republika

Foto: instagram.com

Asmin najavio ulazak u Elitu?

- E moj Janjuše, moja devojka da moli bivšeg da dođe da ga vidi ja bih uzeo naftu i zapalio bih se od sramote. Još si je i verio, konju. Volim te kod Karamujića, buraz, izdrži - poručio je Asmin putem svog profila na društvenoj mreži Instagram.

Ostaje da vidimo da li će Durdžić stupiti u kontakt sa produkcijom i napraviti dogovor da se ponovo pojavi u nekoj emsiiji, ali ovog puta i suoči sa bivšom parnterkom Aneli Ahmić, koja po svemu sudeći to jako želi. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
E bedni klokane

20.05.2024 00:08

Uzmi naftu i zapali se ides na noge Aneli

dušanka

20.05.2024 06:02

ASMINE SVAKA TEBI ČAST...