ASMIN POSTAVIO ULTIMATUM AHMIĆKAMA: Aneli mora hitno da se obrati u kameru, inače sledeo HAOS NA SUDU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.05.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima samo jedan uslov za bivšu ženu!

ASMIN POSTAVIO ULTIMATUM AHMIĆKAMA: Aneli mora hitno da se obrati u kameru, inače sledeo HAOS NA SUDU! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić nedavno je gostovao u emisiji "Pitanja novinara" gde je izneo svoju stranu priče iz života sa Aneli Ahmić. Publika je napokon imala priliku da čuje sve detalje iz njegovih usta, a i njegova devojka Stanija Dobrojević takođe je dala svoj sud kad je sinoć gostovala u "Eliti", zbog čega je Asmin imao potrebu da se oglasi na društvenim mrežama.

Republika

Foto: ATA Images, tv pink printscreen

Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević

- Nemam ja šta da pričam sa osobom koja je sve najgore o meni slagala, od dana kad je rekla da sam gej, ona je za mene mrtvo puvalo. Ako želi Nori dobro neka se obrati svojoj mami i sestri u kamere i kaže kad god Asmin želi uzeti Noru i da ide sa njim gde god poželi kao ćerka sa ocem istog momenta ću biti najbolji tata Nori- Sve ostalo ide preko suda kad izađe ako neće tako. Hvala i ugodan dan vam želim - napisao je Asmin, a onda dodao još jednu objavu povodom Stanijinih gostovanja: 

Republika

Foto: Instagram.com

Asmin Durdžić postavio ultimatum Aneli Ahmić

- Treba da shvatite Stanija kad ide da gostuje u bilo kakav emisiji oan može da priča vezano za nas i svoj život, sve što ona izjavi vezano za moju prošlost i moj odnos od pre to su sve moje reči koje je Stanija čula od mene. Nije ni bitno kakav sam ja bio u odnosu pre Stanija, mi živimo za budućnost, a prošlost ne zanima ni vas, ni nas, a pogotovo naš privstni život je samo naš! Zajedno smo, volimo se, sve odtalo ne treba nikog da zanima - poručio je Durdžić putem svog profila na društvenoj mreži Instagram. 

Republika

Foto: Instagram.com

Asmin Durdžićse oglasio povodom Stanijinog gostovanja na Pinku

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ljiljana

14.05.2024 19:02

Teško ćeš to dočekati od bivše i Ahmićki!!! Njima to ne odgovara. Kako da te posle blate i pljuju. Asmine želim ti da ostvariš sve u životu i preuzimanju brige za Noru!!! SREĆNO!!!

Iskra

14.05.2024 23:46

O Nori ima ko da brine, neka ovaj balvan preuzme brigu o napuštenom sinu koji je u domu. A i rodiće mu Stanija dete, al malo sutra!