OVI SVEDOCI SU DANAS SASLUŠANI U SLUČAJU UBISTVA MALE DANKE! Evo šta su rekli o Dejanu i Srđanu i kobnom danu!

Autor:

Hronika

27.05.2024

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovije informacije u slučaju ubistva male Danke!

OVI SVEDOCI SU DANAS SASLUŠANI U SLUČAJU UBISTVA MALE DANKE! Evo šta su rekli o Dejanu i Srđanu i kobnom danu!

Foto: ST/D. Kadić, Facebook

U Višem Javnom Tužilaštvu u Zaječaru danas su saslušani novi svedoci u slučaju ubistva Danke Ilića (2) iz Bora, saznaje Informer.

Prema nezvaničnim saznanjima saslušani su bivši direktor Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" iz Bora Goran Pavić i prijatelj osumnjičenog za ubistvo Srđana Jankovića.

- Goran Pavić je do detalja odgovarao na pitanja tužioca i to u vezi angažovanja Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića koji su na dan ubistva nesrećne devojčice imali radne zadatke u Banjskom polju. On je govorio o radnim nalozima njih dvojice, šta im je bio zadatak i na kojim lokacijama - navodi dobro obavešten izvor ovog medija.

Naglašava da je drugi svedok bio prijatelj osumnjičenog Srđana Jankovića, a razlog za njegovo saslušanje je operativno saznanje policije da mu je pozajmljivao automobil i da se ispituje da li je to vozilo korišćeno u zločinu.

Podsetimo  za teško ubistvo u Banjskom polju terete se radnici borskog JKP "Vodovoda" Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot i Srđan Janković (50) iz sela Luka, koji su po sopstvenom priznanju prvo službenim kolima "fijat pandom" udarili devojčicu koja je izašla sa imanja svog deda, a potom je stavili na zadnje sedište vozila.

Kada se probudila, osumnjičeni Dragijević je golim rukama zadavio. Po sopstvenom priznanju u nadležnom tužilaštvu u Zaječaru naveo je da je telo devojčice bacio na obližnju deponiju koja se nalazi na Starobanjskom putu.

To nije bilo dovoljno, pa su osumnjičene zveri samo dva dana kasnije, tačnije 28. marta telo Danke Ilić premestili na za sada nepoznatu lokaciju.

Potraga za telom devojčice i dalje je u toku. 

Inače osumnjičeni za ubistvo su iz specijalne psihijatrijske  zatvorske bolnice u Beogradu u kojoj  su boravili radi  veštačenja  psihičkog stanja, vraćeni su u pritvorsku jedinicu u Zaječaru  sa izveštajem specijalista veštaka, da su potpuno uračunjljiivi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bili Piton

27.05.2024 20:57

Treba Oskara unakrsno ispitat.