MARKO MESAR UZEO 5 ADVOKATA, BELIVUK SAMO TROJICU - SUD IM UKINUO PO JEDNOG: Teraju tužioca da čita stotine strana!

Autor:

Hronika

17.06.2024

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak osam advokata je uključeno u odbranu Miljkovića i Belivuka!

MARKO MESAR UZEO 5 ADVOKATA, BELIVUK SAMO TROJICU - SUD IM UKINUO PO JEDNOG:  Teraju tužioca da čita stotine strana!

Foto: Tanjug/R. Prelić e stock

Veljko Belivuk i Marko Miljković

Marko Miljković je za suđenje sa zloglasnim klanom sa Partizanove tribine koji je optužen za sedam otmica i ubistava, silovanje, trgovinu droge i oružja, koje je danas počelo pred sudskim većem kojim predsedava sudija Zorica Avramović, angažovao čak pet advokata. dok Belivuka brane samo trojica. 

Inače, obojica su se izjasnili da nem promene u njihovim ličnim podacima, a to su učinili i ostali. 

Sudija je potom ukazala da se razrešavaju branioci koji su bili postavljeni kao branioci po službenoj dužnosti i time su Belivuk i Miljković ostali bez po jednog advokata. 

Na današnje ročište nisu došla dvojica okrivljenih, Boris Karapandžić koji je operisao tetivu i Aleksa Stošić, zbog operacije vena.

 - Branilac Stošića je dostavio dokumentaciju privatne klinike na kojoj je operisao proširene vene desne noge pa će četiri naredne nedelje biti sprečen da pristupi - rekla je sudija. 

 Njegov branilac je predložio da se postupak protiv njega razdvoji sa čim se složila i branilac Karađandžića, kao i tužilaštvo.  

Postupak je počeo iz početka, a optuženi su iskoristili pravo da ponovo čuju predočavanje optužnice TOK iako ej sudija predložila da samo konjstatuju da je optužnica pročitana.

Na ovaj način optuženi pokazuju da su raspoloženi da odugovlače postupak bespotrebno.

Tužilac se prihvatio posla i poimence ističe za šta su okrivljeni pripadnici ove grupe kojih je ukupno 31 zajedno sa trojicom okrivljenih saradnika.  
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading