MAJKA DANKINKOG UBICE PRED SMRT SAMO OVO IZGOVORILA! Komšinica kod koje je umrla otkrila poslednje Svetlanine trenutke!

Autor:

Hronika

17.05.2024

23:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo što se dogodilo nije nimalo lako. Morate da nas razumete, ženi je pozlilo u kući dok je bila kod nas u poseti, kaže komšinica kod koje je Svetlana umrla.

MAJKA DANKINKOG UBICE PRED SMRT SAMO OVO IZGOVORILA! Komšinica kod koje je umrla otkrila poslednje Svetlanine trenutke!

Foto: ST/Dragan Kadić

Svetlana Dragijević iz Zlota, majka jednog od osumnjičenih za ubistvo male Danke Ilić, sahranjena je danas, a kako su za portal Republiku rekli oni koji su prisustvovali sahrani, pored njenog muža Radoslava iz pritvora je doveden i sin Dejan Dragijević. 

Obojica su dovedena maricom i vraćeni su odmah posle sahrane. Stajali su sa lisicama na rukama dok su policajci sve vreme bili uz njih. U jednom trenutku Dejan je ponavljao neke reči gledajući u nebo, ali niko nije razumeo šta je pričao. Kako je za naš portal objasnio jedan od grobara, ni ocu ni sinu nije bila dozvoljena komunikacija sa ljudima koji su prisustvovali pogrebu.

Svetlana je, da podsetimo, preminula u sredu dok je bila kod komšija - porodice Todorović.

- Ovo što se dogodilo nije nimalo lako. Morate da nas razumete, ženi je pozlilo u kući dok je bila kod nas u poseti. To su zaista strašne stvari - kaže za Kurir članica porodice Todorović koja je u rukama držala dve velike sveće, verovatno spremajući se za sahranu:

- Sve što se dogodilo toj porodici je na kraju tužno. Jedna kuća se ugasila.

Svetlana Dragijević je komšijama navodno, pre nego što se srušila samo uspela da izusti rečenicu: "Dajte mi malo vode, nije mi dobro.". Podsećamo da se Svetlana samo dan pre smrti žalila da je pala i povredila se i da nema ko vode da joj doda.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading