U KOFERU DONEO ANINO TELO U SRBIJU? Španski istražitelji "češljaju" sve u vezi sa brutalnim ubistvom! Dokaza protiv Davida Kneževića sve više!

Autor:

Hronika

17.06.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agenti Grupe 12 španske nacionalne policije, poznati po specijalizaciji za potrage za nestalim licima, sada se nalaze u Beogradu!

U KOFERU DONEO ANINO TELO U SRBIJU? Španski istražitelji "češljaju" sve u vezi sa brutalnim ubistvom! Dokaza protiv Davida Kneževića sve više!

Foto: Profimedia, Društvene mreže

U saradnji sa srpskim kolegama. Fokus istrage je na nestanku srpske snaje Ane Knežević, supruge Davida Kneževića, koji je trenutno optužen za njenu otmicu u Madridu, kao i za moguće prenošenje njenog tela u Srbiju.

Pored agenata Grupe 12, u Srbiju su stigli i predstavnici Generalnog komesarijata sudske policije. Glavni cilj njihove misije je rekonstrukcija Davidovih koraka tokom šestodnevnog putovanja kolima od Beograda do Madrida i nazad. Sumnja se da je David mogao da vrati telo svoje supruge u Srbiju, što bi predstavljalo visok rizik zbog prelaska više granica.

Prema španskim medijima, agenti Grupe 12 istražuju mogućnost da je David Knežević u Srbiju doneo telo svoje supruge, visine samo 150 cm i težine oko 45 kg, koristeći potencijalno veliki kofer. Međutim, ovakav korak bi bio izuzetno rizičan zbog rigoroznih graničnih kontrola između Španije i Srbije.

Španska policija i FBI su već utvrdili da je David Knežević krenuo put Madrida 30. januara iznajmljenim automobilom "Pežo 308", vraćajući se u Beograd 5. februara nakon pređenih 2.592 kilometara. Detalji poput tamnih stakala, promene registarskih tablica i uklanjanja nalepnica sa vozila dodatno komplikuju ovu višenacionalnu istragu.

Saradnja između Nacionalne policije Španije, američkog FBI-a i srpskih vlasti intenzivira se kako bi se prikupili neophodni dokazi protiv Davida Kneževića. Istraga uključuje pregled kamera duž puteva u Srbiji, posebno u Beogradu, kao i na mestima koja je David često posećivao.

Ovo je samo deo nastavka potrage koju su prethodno sproveli španski organi i FBI, fokusirajući se na auto-put R2 koji je David koristio na putu iz Madrida ka Beogradu. Iako su postojale naznake da je telo možda bilo bačeno duž ovog puta, intenzivna pretraga nije dala rezultate, te je sada fokus prebačen na Srbiju.

David Knežević se trenutno nalazi u pritvoru u Sjedinjenim Državama, gde je uhapšen odmah po sletanju na aerodrom u Majamiju. Iako je trenutno optužen samo za kidnapovanje svoje supruge, postoji mogućnost da optužnica bude prekvalifikovana u ubistv

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading