HITNA REAKCIJA MAJKE ANELI AHMIĆ: Nakon Asminovog gostovanja na Pinku osula RAFALNU PALJBU!

Autor:

Zadruga

11.05.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasmina nije mogla da ostane imuna!

HITNA REAKCIJA MAJKE ANELI AHMIĆ: Nakon Asminovog gostovanja na Pinku osula RAFALNU PALJBU!

Foto: Pink, Instagram

Majka Aneli Ahmić oglasila se nakon što je Asmin Durdžić sinoć gostovao u emisiji "Pitanja novinara". 

Čuli ste sve što je Asmin pričao sinoć u emisiji, kako komentarišete njegovo gostovanje i optužbe koje je izneo o vama?

- Šta da kažem, on je jedan ortodoksni lažov, a pre svega je manipulator koji jako loše odigrava tu celu ulogu. On je pričao da sam mu ja krala novac, ja imam samo da mu poručim da ja imam ulaz za sef od moje ćerke u banci a on može da crkne. Sinoć je ceo svet video da je to ološ i lažov najgore vrste. Pokušava da bude manipulator ali je ustvari kreten najgore vrste. Oblizuje se sinoć jezikom kao krava.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen, Facebook

Jasmina Ahmić se oglasila nakon Asminovog gostovanja na Pinku

Recite mi kada je poslednji put video svoje dete i kada joj je poslao novac?

- On je pred Anelin ulazak u rijaliti par dana došao kod nas i dao joj 500 evra, u tom momentu je uzeo da snima mene i moju ćerku šta pričamo i onda je dao pare. Posle toga nikad, jedino što je došao paket u Bosnu i dao je umesto njega 500 maraka. On govori kako je vrednost paketa 2000 evra, ja bi ga pitala kakva to roba može stati u mali paket a da joj je tolika vrednost. Ja sam to sračunala sve i vrednost je 100 evra i to je sve kupljeno u kineskoj radnji. Nema veze što je iz kineske radnje ali što priča da je vrednost 2000 evra.

Da li su istiniti njegovi navodi da vi njemu ne dozvoljavate da vidi Noru?

- Ma laže, on je rekao kako je pokušao da pozove malu na kameru ali on nju nikada nije pozvao. Prošli put se pojavio sa raznim pretnjama i uvredama i onda smo se Sita i ja bojali da mu predamo dete bez nečije kontrole. Jednom prilikom je samo pričao sa Norom na poziv preko nekog njegovog druga, mi nismo ni znali da će on biti tu i eto posle toga se hvalio kako on ipak vodi računa o detetu.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Jasmina Ahmić

Da li Nora nekada pita za njega i da li se primeti da joj nedostaje?

- Naravno, ona njega stalno traži i pita gde je moj tatica, pa uzme njegovu sliku i ljubi je. On kad izbaci neku sliku na instagram, ona to vidi i odma kaže evo ga moj lepi tatica. Vidi se da ga dete baš voli - poručila za Pink.rs

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading