OVAKO ĆE ZVEZDA PROSLAVITI TITULU: Otkriven plan za subotu, spektakl na Marakani je samo početak

Autor:

Sport

23.05.2024

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli stavljaju tačku u subotu na duplu krunu.

OVAKO ĆE ZVEZDA PROSLAVITI TITULU: Otkriven plan za subotu, spektakl na Marakani je samo početak

Foto: Starsport

Spektakl Pred Crvenom zvezdom je slavlje koje će se održati 25. maja od 19 časova na Marakani kada će novi-stari prvak dočekati Čukarički u 7. kolu plej-ofa Superlige. Crveno-beli će na tom susretu proslaviti 35. titulu šampiona države, ujedno i 14. duplu krunu. Očekuje se da će navijači ispunuti tribine stadiona kako bi podržali svoje omiljene igrače i učestvovali u proslavi titule.

Nakon utakmice, žurka se nastavlja na Kalemegdanu, gde će se igrači odmah po završetku meča zaputiti. Navijači će se pridružiti šetnji do Kalemegdana kako bi proslavili titulu sa svojim omiljenim timom. Na Kalemegdanu će biti postavljena bina ispod spomenika Pobednika, na kojoj će izaći prvotimci kluba iz Ljutice Bogdana. Očekuje se da će Kalemegdan biti ukrašen crveno-belim obeležjima, a posetioci će imati priliku da uživaju u brojnim iznenađenjima koja su pripremljena za tu priliku.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Crveno-beli Kalemegdan


Svi koji budu prisustvovali proslavi titule na Kalemegdanu moći će da uživaju u specijalnoj atmosferi koja će biti obogaćena crveno-belom dekoracijom. Očekuje se da će ova proslava biti jedinstven doživljaj za sve navijače i ljubitelje fudbala, dok će igrači Crvene zvezde imati priliku da podele radost sa svojim vernim navijačima.

Kao što je najavljeno, spektakl Pred Crvenom zvezdom će biti nezaboravno iskustvo za sve učesnike, a očekuje se da će navijači sa nestrpljenjem iščekivati ovaj događaj koji će obeležiti kraj sezone fudbalskog prvenstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading