OGLASIO SE MILJENIK DELIJA EL FARDU BEN: Evo šta je poručio navijačima!

Autor:

Sport

13.05.2024

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobroćudni Afrikanac je ostavio veliki trag u crveno-belom dresu.

OGLASIO SE MILJENIK DELIJA EL FARDU BEN: Evo šta je poručio navijačima!

Foto: Starsport

Zvezda slavi 35. ukupno, a sedmu u nizu titulu prvaka države na meču protiv Čukaričkog koji je na programu 25. maja, a neko ko dobro zna kako je biti šampion u crveno-belom dresu i kako izgledaju proslave je El Fardu Ben.

Reč je o strancu sa najviše titula šampiona u istoriji kluba, ima ih Ben ukupno šest.


- Biti stranac sa najviše titula u Zvezdi je za mene ogromna stvar. Ponosan sam na sebe i tu činjenicu, jer sam svestan koliko je Zvezda veliki klub. Često razmišljam o vremenu provedenom u Zvezdi i zaista sam ponosan na taj deo svoje karijere. Mnogo mi znači što sam imao priliku da budem deo crveno-bele porodice - počeo je Ben.
 
Prva osvojena titula sa Zvezdom mu je ujedno i najdraža, a dobro se seća te proslave.
 
- Sećam se prve proslave titule, koja mi je ostala u glavi kao najdraža. Tek sam stigao u klub, nisam znao šta me očekuje na toj proslavi i kakva će atmosfera da bude, ali je zaista bilo neverovatno. Pamtiću je do kraja života. Sećam se da smo bili na ulici sa navijačima, družili se, pričali, slavili. Neverovatan osećaj.
 
Dotakao se Ben i velikog uspeha Zvezde koja je vezala sedam titula. 
 
- Osvojiti sedam titula u nizu je nešto neverovatno. Zvezda nastavlja da piše istoriju i po tome se vidi koliko je veliki klub u pitanju. Zvezdin niz, koji će verujem da se nastavi i narednih godina, će zauvek ostati zapisan i svi će ga se sećati. Tu su naravno i igrači, eto Rodić ima svih sedam titula na svom kontu. Ja sam ostao na šest osvojenih, ali sam ponosan što sam deo čitavog uspeha. Čestitao bih titulu svima u klubu, ali i zvezdašima. Pozivam navijače da dođu na proslavu titule, jer sam siguran da će biti sjajno - zaključio je Ben.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading