ASMIN UŽIVO NA PINKU PRIZNAO DA LI JE TUKAO ANELI: Razbila mi je flašu u GLAVU jer joj nisam dao NARKOTIKE!

Autor:

Zadruga

10.05.2024

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Durdžić šokirao priznanjem!

ASMIN UŽIVO NA PINKU PRIZNAO DA LI JE TUKAO ANELI: Razbila mi je flašu u GLAVU jer joj nisam dao NARKOTIKE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić večeras gostuje u emisiji "Pitanja novinara". Mesecima se pričalo o njegovom odnosu sa bivšom partnerkom Aneli Ahmić i ljubavnoj vezi sa Stanijom Dobrojević, a sad je konačno odlučio da javno progovori o svemu na ružičastoj televiziji. 

- Da li si je tukao u trudnoći? - upitao je Datko Tanasijević. 

- Nisam je nikad tukao. Ona je meni govorila ovo kao Janjušu, sramota me da izgovorim, to k*rvin sine. Ona traži svađu. Ja se dopisujem sa radnikom, a ona mene pita zašto sam onlajn, pa počne da mi spuje majku. Njoj nešto fali i ona poludi, ima prebračaje - rekao je Asmin. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić u emisiji "Pitanja novinara" 

- Pominjala se noć da si je udario i krvario, kad je istrčala iz kuće i naišao je Nikica, koji je potvrdio tu priču - dodao je Darko Tanasijević. 

- Nikica je rekao da ga je Sita nagovarala da da taj intervju, objavio sam taj razgovor. Ona je objavila tu fotografiju, ne znam šta je to. Verovatno svaka se dopisuje, šalje sliku, zašto ona nema nijedno dopisivanje? Ona je meni u diskoteci razbila flašu u glavu jer joj nisam dozvolio da koristi narkotike, a tad bi bilo prirodno da refleksno uzvratim. Ja nisam nikad nijednu devojku udario. Kao što ste videli kako sita vređa, to je njihov manir - nastavio je Durdžić, a onda progovorio o navodima da je nju tukao na putu za sahranu njenog oca: 

- Prvi put sam to čuo u Eliti

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić u Eliti

- Kako je izgledalo vreme koje ste provodili zajedno? - upitao je Darko. 

- Nismo provodili vreme, ja sam radio, ustajao u pet, a nekad kad dođem ranijr izvedem nju i malu na večeru. Ona je samo zimi bila kod mene, vreme je provodila u Dubravniku, bila je sama sa sobom, a ne kao što priča da je bila sa mnom 24 sata - priznao je on. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mirkov

11.05.2024 08:08

Lik je patoloski lazov i megaloman, dok laze i sam veruje da je istina. Prvo kaze Aneli je maajka ukrala 2500 eura i dala Siti na pitanje otkud Aneli te pare kaze ja sam joj dao a na trik pitanje koliko je to para njena majka ukrala od nje kaze 100.000 eura sve u istom dahu. Pa dete lici na nekog tipa sa kim je bila pre njega a u sledecoj recenici one meni me daju da budem sa detetom ja kao.otac zbog toga patim. Tezak slucaj. Stanija ista kao on,prica na red tv imala sam pre njega tipa ,,pivate jat,, kao neki ima privatni avion ali ipak izabrala Asmina. Koji aviom zena je ista sifra misli da sve sto slaze i jeste tako sama sebi pumpa ego, od price da mala prosi kao cigance stigla je do detence nije nista krivo, uzasni oboje, lakrdija od njihovih ,,uspesnih,, biografija i ,,iskrenosti,, ce biti zabava za narod sve dok ovaj bude imao love da finansira ,,uzdrzanu porodicu,, Dobrojevic ili dok strumpfeta Stanija ne rodi ,, čerkicu da bi je Asmin izdrzavao,, kako se pakosno u svom stilu narugala Aneli. Dva bozija jada, kako rade tako ce im i biti.