ZOLA ŠUTNUO MILJANU! Ponižena se SRUČILA na njega, ne može da se pomiri sa ISTINOM!

Autor:

Zadruga

22.05.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos bivših partnera ne jenjava!

ZOLA ŠUTNUO MILJANU! Ponižena se SRUČILA na njega, ne može da se pomiri sa ISTINOM!

Foto: youtube.com/pink.rs

Kontroverzna učesnica rijalitija "Elita", Miljana Kulić, nedavno je napravila pravu pometnju tvrdnjom da ju je njen bivši dečko, Lazar Čolić Zola, poljubio ispod pokrivača. Ova situacija izazvala je burne reakcije i izazvala žestoku raspravu između njih dvoje. Lazar je tvrdio da Miljana laže, dok je ona isticala da govori istinu, te su je njegove reči u jednom mometnu izbacile iz takta.

- Poljubio si me sinoć ispod pokrivača - rekla je Miljana.

- Ne, lažeš - kazao je Zola.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Zola Elita 7 Zadruga

- Ja lažem? - upitala je Kulićeva.

- Pa šta i ako sam te poljubio ispod pokrivača? Je l' treba ovako da te ljubim? Nismo zajedno i nećemo biti zajedno! Je l' da idem u Niš sad, da se venčamo, to treba? - pitao je Zola.

- Ne možeš ni da priviriš u Niš - dodala je Miljana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Zola Elita 7 Zadruga

Podsećanja radi, nakon višemesečne diskvalifikacije zbog pokušaja ucene produkcije, Lazar Čolić Zola se nedavno vratio na imanje u Šimanovcima, što je izazvalo dodatnu napetost, posebno između njega i Miljane. Njegov povratak probudio je najrazličitije emocije kod učesnika, a Miljana je jasno izrazila svoje osećaje povodom situacije.

- Mislim da ovo nije dobro po mene. Osećam da me ne voli kao ženu. Juče me je šokirao hvalospevom koji je imao kad je reč o Matoroj, koja je želela da me strpa na psihijatriju. Ja nikada ne bih moga da pokvalim nekog ko je najveći neprijatelj osobe koju volim. Darko, nekad imam potrebu da zagrlim Zolu, on mene odbija. Zolu boli ona stvar za mene - rekla je Miljana, te dodala:

- Najlakše bi mi bilo da ga nikada nisam volela i da mi ništa ne znači. On nema gram emocije prema meni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Darko

22.05.2024 19:58

Ista priča. Svadja pa pomirenje. I tako svaki dan.

istina

23.05.2024 22:40

Drzi se ti Darjana, ko stvoreni ste jedno za drugo, lud on, luda ti, ni brige ni pameti, malo ivan, malo nenad, malo zola, malo darijan...pa ispocetka u krug, svi srecni i zadovoljni, sad ce osmica a ti samohana maajka, a Zeljko ce uskoro u prvi razred, ako razumes naravno. svi te vole... dok se ne popnu...