NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE I TAKIJA: Nećete verovati koliko ova SLATKA DEVOJČICA danas puni godina! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.05.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki čestitao Maji rođendan javno, a njihova uspomena oduševila je sve!

NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE I TAKIJA: Nećete verovati koliko ova SLATKA DEVOJČICA danas puni godina! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Starleta i aktuelna učesnica "Elite" Maja Marinković danas puni 28 godina, a ovim povodom se na društvenoj mreži Instagram oglasio njen otac Radomir Taki Marinković. Taki je Maji čestitao rođendan putem storija na gorepomenutoj mreži, objavivši zajedničku fotografiju.

Fotografija je nastala kad je Maja bila beba, a Taki je drži u naručju.

- Srećan rođendan, Majo - napisao je Taki.

Republika

Foto: Instagram.com

Taki čestitao Maji rođendan

Inače, kao i svake godine, Taki je uložio ogroman trud i novac kako bi pripremio gala iznenađenje za svoju naslednicu. Naime, Marinković je otkrio da je danima radio na pripremi proslave, a kako sam kaže, uložio je pozamašnu svotu novca u tu svrhu.

- Za moju Maju samo najbolje. Danima sam u Šimanovcima kako bih joj obezbedio sve što znam da bi volela da ima. Zadrugari će biti šokirani kada vide šta sam sve spremio - rekao je Taki, prenosi Alo, te otkrio šta se sve nalazi u sklopu iznenađenje:

- Pripremio sam širok spektar hrane i pića. Raznorazne đakonije će se naći na stolu. Tu su torte, slatkiši, voće, ali i torta od mesa. To niko do sada nije imao! - poručio je Marinković, koji jedva čeka da krene proslava.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Taki spremio samo najbolje za svoju mezimicu

Taki nije štedeo dinara za ćerkin dan, ističući da je uložio oko 2.500 evra u pripremu ovog događaja. Pored posluženja, pripremio je i brojne poklone za Maju, a samo dekoracija ga je koštala oko 30 hiljada dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading