ZA ZDRAVU VEZU JE DOBRO MENJATI PARTNERE: Ova izjava će UNIŠTITI Miksi, a taman je počela da veruje u sreću sa Zolom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.05.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beloj kući će nastatati karambol kad Miljana Kulić čuje šta joj se radi iza leđa!

ZA ZDRAVU VEZU JE DOBRO MENJATI PARTNERE: Ova izjava će UNIŠTITI Miksi, a taman je počela da veruje u sreću sa Zolom! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom izazova koji je pred takmičare postavio Veliki Šef, kada im je dao zadatak da pričaju o vezama i kompromisima zbog boljitka veza, u jednom trenutku na red je došao i bivši rijaliti partner Miljane Kulić Darjan Radomirović.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Miljana Kulić se po povratku od Zole iz Beča smuvala s Darjanom

Naime, on je šokirao sve svojim savetom za osvežavanje veze kada je rekao da je za zdravu vezu dobro manjati partnere!

Mnogi su u njegovim rečima odmah prepoznali da aludira na svoju bivšu devojku, koja se posle njega prešaltala na svog bivšeg Lazara Čolića Zolu, čim se ponovo pojavio u Beloj kući. 

Idealna veza ne postoji, niko na svetu nije idealan, da postoji, niko na svetu ne bi bio u njoj, ja to garantujem, nas to ne radi. Par puta je partner hteo da me kontroliše, ali sam slobodarskog duha i onda to ne ide jedno sa drugim, jednom sam se rastao sa devojkom zbog njene bolesne pedanterije - odgovorio je prvo Darjan na pitanje da li postoji idealna veza, a onda dao svoj recept u kome su neki odmah prepoznali Miljanu:

- Baš razmišljam o tome ovih dana i loše spavam, ja sam mišljenja da je redovan dobar seks i osveženje sa drugim partnerima, ali da nikako ne bude uhvaćen, nikad sa partnerom iskreno i uvek toplo hladno, da se ne dobije ono što se očekuje i da bude jedan odnos kao da je novi partner.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Darjan Radomirović šokirao svojim izlaganjem

Iako su se pojedini zgrozili njegovim izlaganjem, deluje kao da je Darjan ostao povređen posle veze sa Kulićkom, koja je od Zolinog povratka ponovo živnula. 

Ovoga puta čak se ni njena majka Marija Kulić ne protivi njenom pomirenju sa Lazarom Čolićem, jer je shvatila da on jeste njena najveća ljubav, te je poručila da ne želi više da stoji na putu njihovoj sreći.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

23.05.2024 05:47

zlo u svakom pogledu...kreće borba...tzv.rovpvska...mnogi ne biraju sredstva...žalosno