Joca novinar u "Minskom polju" priznao: Porodica učesnice rijalitija je fizički nasrnula na mene! (VIDEO)

Autor: Sanja Arsić

Zadruga

22.05.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Minsko polje sa Sanjom" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!


U novoj epizodi "Minsko polje sa Sanjom" voditeljka Sanja Arsić ugostila je kolegu Jovana Ilića, poznatijeg kao Joca Novinar,  koji je govorio o svim pikanterijama rijaliti učesnika Elite i njihovim porodicama!


- Bilo je problema na terenu. Neću imenovati, ali član familije jedne učesnice je bio baš naoštren, hteo je da me polije kofom vode, dozivao policiju, baš je bilo gusto. Deda Anđele Šparavalo je isto bio neprijatan, psovao me je...", rekao je Joca novinar i otkrio sa kojom pevačicom ima problem.


- Vera Matović je jedina blokirana osoba u mom telefonu. Nikad nikog nisam blokirao, nju sam morao. Uradio sa njom intervju, poslao joj na autorizaciju da je ispoštujem, starija žena, ajde. Ona je mene urnisala, zvala po hiljadu puta, menjaj ovo, nisam ovo ovako, ja je blokiram. I glumica jedna, totalno ne bitna, isto me je vređala baš",  priznao je novinar.


Emisiju "Minsko polje sa Sanjom" pogledajte u videu na početku teksta!, a ako ste neku epizodu propustili kliknite na LINK

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading