Edo Fetić u "Minskom polju" priznao: Pevačica me je blokirala jer se boji naše afere! (VIDEO)

Autor: Sanja Arsić

Zadruga

15.05.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije Minsko polje sa Sanjom je na našem kanalu Republika TV

Voditeljka Republika TV-a Sanja Arsić ugostila je u novoj epizodi emisije "Minsko polje sa Sanjom", bivšeg zadrugara Edisa Fetića


Edo je postao poznat kao neko ko je u rijaliti "Zadruga" ušao zbog tadašnje ljubavnice Dragane Mitar iako su oboje u to vreme bili zvanično u braku. On je u emisiji progovorio o svim svojim aferama.


- Nikad nisam bio sa učesnicama rijalitija, jer ja njih doživljavam kao sestre sa kojima sam živeo. Maja Marinković je ozbiljan drug i ne gledam je na drugi način, poštujemo se. Bio sam sa pevačicama, ajde da kažemo pre braka, a bio sam i posle, kada sam se razveo. Neću reći ko su one, ali ih je bilo više -  rekao je krpz osmeh Edo.

Foto: Republika TV

Minsko polje, Sanja Arsić i Edo Fetić

 


Edo  se nadovezao i na priče što ga upoređuju sa Stanislavom.
- Slični smo možda karakterno, kažu da sam bio nedorečen i za njega sada to pričaju. Međutim, njemu je mnogo lakše jer on je ušao kao slobodan. Ja sam totalno drugačije ušao pod pritiskom- završava Edo.

 

Novu espizodu "Minsko polje sa Sanjom" pogledajte u videu na početku teksta! 

 

A ako još niste zapratite i naše kanale Republika News, i Srećna gde vas svakodnevno očekuju raznovrsni sadržaj  iz naše produkcije!
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading