BRUTALNI OKRŠAJ PRED MIHAILOVO SAMOUBISTVO: Janjuš imao žestoku svađu s pokojnim bratom, otkriveno zbog čega ga se ODREKAO!

Autor:

Zadruga

11.06.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš prećutao istinu o svađi s Mihailom.

BRUTALNI OKRŠAJ PRED MIHAILOVO SAMOUBISTVO: Janjuš imao žestoku svađu s pokojnim bratom, otkriveno zbog čega ga se ODREKAO!

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram

Bivši zadrugar Bilal Brajlović izneo je da je bio u kontaktu s Janjuševim bratom Mihailom Janjuševićem, koji je nedavno izvršio samoubistvo, te da je trebalo da ima intervju s njim. Međutim, Janjušev brat je odbio intervju, navodeći da već sedam godina nije u kontaktu s Markom i da on ne podržava činjenicu što je gej i što ima profil na Onlyfansu.

- To su malo ružne stvari i teme za pričati. Jer ja isto kad sam ovde radio, trebalo je da imam intervju s njegovim bratom. Ja sam bio u kontaktu s njegovim bratom. Javio sam se njemu i on mi je rekao : "Ne, ne dolazi u obzir. Ja sa Janjušem ne pričam sedam godina…" Zato što je on gej i snimao je za Onlyfans. Janjuš se sa tim nije slagao i zbog tih stvari sedam godina nije pričao s njim - govorio je Bilal za domaće medije.

Republika

Foto: ATA Images

Bilal Brajlović

 

Podsećamo, Mihailo je pronađen mrtav u svom stanu krajem decembra, a kako se navodilo, samoubistvo je izvršio vešanjem. Janjuš na sve načine pokušava da sazna istinu o tome šta se događalo u Mihailovom životu, a nije tajna da pokojni Janjušević nije imao kontakt s braćom.

- Brata često sanjam, pa ustanem nekako neraspoložen. Od previše razmišljanja ljudi sanjaju ono o čemu stalno misle, to je verovatno zbog toga. Pokušavao sam da pričam sa njim, nekad se desi da sanjam samo kako me gleda, ali stoji na nekoj razdaljini. Pitam što je digao ruku na sebe, ali ništa ne odgovara. Kao da me samo gleda i to je sve. Verovatno su to neke moje emocije koje se još nisu ispraznile. Normalno je da se takvi snovi javljaju, tu je i veliko nedostajanje - rekao je Janjuš nakon što se vratio sa pomena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading