ZBOG ENE SE ODREKAO DETETA SA ANELI: Janjuš dobio informaciju o bivšoj ženi, pa se IŽIVLJAVAO nad trudnom Ahmićevom!

Autor:

Zadruga

10.06.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš na sve načine pokušava da se opravda Eni.

ZBOG ENE SE ODREKAO DETETA SA ANELI: Janjuš dobio informaciju o bivšoj ženi, pa se IŽIVLJAVAO nad trudnom Ahmićevom!

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Današnji dan u "Eliti" bio je ispunjen napetošću i očekivanjima, posebno nakon što je vođa Marko Đedović postavio zadatak takmičarima da odaberu najpakosnije među njima. Upravo u tom trenutku, Anela Ahmić je odlučila da prekine tišinu i preuzme reč, otkrivajući svoje viđenje situacije.

- Draga Elito, sada ćete birati tri najpakosnija učesnika, neophodno je da navedete tri učesnika, a svako od vas će navesti kriterijume po kojima glasa. Ne možete da glasate za sebe - glasilo je pismo Velikog šefa, koje je pročitao Đedović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

- Najpakosnija osoba je Janjuš prema meni, gleda da prebaci ljagu na mene i da je skine sa sebe, Gleda da povredi mene, moju porodicu i mene da ponizi i predstavi me kao ženu lakog morala. Ovo je bio njegov perforamns. Ovo su njegove manipulacije, ovo je pakost i nemoć. On je pakostan jer mi nije prišao dva dana ni da me pita kako sam. Ja sam očekivala da će on da dođe do mene, da mi priđe, bar nešto da me pita, a ne moramo da se mirimo. On čovek provodi dane na bazenu i trenira. Kad dođe trenutak on gleda kako će da se opravda nekome kod kuće. Niko se prema nije pokazao kao pakosnija sosoba od njega. On zna da nosim njegovo dete, ne pita me ni kako sam, nego se sprda, trenira i ide u prodavnicu sa društvom. Druga osoba je Bojana, treća osoba je Lakić - pričala je Aneli.

- Ja sam pakosna ,jer se smejem Janjuševim forama, skini mi se s k*rca. Žena meni danina dobacuje - dodala je Bojana.

- Ti si pakosna, jer mi govoriš da sam folirant. Lakić je dupljak, prilazio mi je da mi govori šta Janjuš radi, a danas je slušao razgovor sa Milenom i pravio haos - rekla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
vox populi

10.06.2024 20:52

Namece se zakljucak da su Janjus i Ena opasni manipulatori, jednostavno on ovako zaradjuje a ona preko svake njegove afere prelazi kao da nista nije bilo, ovo je za ozbiljno lecenje, covek je tesko dj.bre ili je prso totalno svakako sa njim nesto ozbiljno nije u redu. Kakav smr.d od coveka.