OTKRIVENO ŠTA ĆE DUŠICA RADITI NA PINKU: Odbija da vodi "Elitu", sklopila ŠOK DOGOVOR sa čelnicima!

Autor:

Zadruga

25.04.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali novi detalji angažmana Dušice Jakovljević na Pink televiziji!

OTKRIVENO ŠTA ĆE DUŠICA RADITI NA PINKU: Odbija da vodi "Elitu", sklopila ŠOK DOGOVOR sa čelnicima!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Voditeljka Dušica Jakovljević izazvala je pažnju javnosti kada je danas primećena kako ulazi u zgradu televizije Pink na Dedinju. Zbog ove iznenade situacija, mnogo su posumnjali da se nekadašnje poznato TV lice ružičastog jata vraća "među svoje", a sada su isplivali novi detalji njenog potencijalnog angažmana.

Naime, Dušica je krajem prošle godine dala otkaz na mesto vidteljke rijaliti šou-programa "Elita", a sada se, po svemu sudeći, vraća na Pink, međutim, kako navode domaći mediji, ona je odbbila da ponovo vodi popularni TV format.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/N. Pančić

Dušica Jakovljević se vraća na Pink?

Kako se saznaje, Jakovljevićeva će voditi zabavnu emisiju "Premijera - Vikend Specijal", zajedno sa koleginicom Bojanom Lazić, jer je to mesto nedavno upražnjeno kada je voditeljka Tijana Prica dala otkaz.

- Dušica je danas bila na Pinku, posle više od tri sata napustila je kabinet čelnika Pinka. Postoji teorija da se neće vraćati da vodi ''Elitu'' već će postati voditeljka "Premijere" pošto je Bojana Lazić ostala sama i ona je savršena zamena za Tijanu Pricu koja više nije deo Pinkovog jata. U narednim danima će sigurno saopštiti šta su se zaista dogovorili. Svakako Dušici i nije prijalo da radi celu noć, odbija da radi "Zadrugu", tako da joj popodnevni termin uživo programa odgovara - izjavio je dobro obavešten izvor sa televizije Pink, prenosi Pulsonline.

Republika

Foto: Instagram.com

Dušica Jakovljević će voditi Premijeru na Pinku?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
dušanka

26.04.2024 05:32

BEZBPINK-A SI TI NIKO I NIŠTA...NEBITNA OSOBA..KAD SI PRODALA LJUDE KOJI SU ZASLUŽNI ZA SVE ŠTO SE POSTIGLA...NISI NIKOM BITNA...NA ŽALOST...

Melanija

26.04.2024 10:26

@dušanka - Šta se ljutiš i vičeš. Dušica je sto puta bolji voditelj od Jovane Jeremić npr. pa su Jovani dali i stan i onu skalameriju od kičerskog "Prestola" u Pink je ušetala na rolerima a Dušica je uvek bila dama i škola njenim naslednicama koje je imitiraju do bola. Bila je i ostala džek kada se izvinula Anđeli a Jovana to nikada ne bi već se našla da komentariše našu folk divu Draganu Mirković.

Xnddn

26.04.2024 13:55

Radiće kontranavoje kao i do sada verovatno