MAJKA TAKMIČARKE ELITE ZAVRŠILA NA OPERACIJI: Doktori je HITNO OPERISANI, otkriveno u kakvom je sada stanju!

Autor:

Zadruga

05.05.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka takmičarke ,,Elite" hitno operisana!

MAJKA TAKMIČARKE ELITE ZAVRŠILA NA OPERACIJI: Doktori je HITNO OPERISANI, otkriveno u kakvom je sada stanju!

Foto: Tanjug/AP Photo/Mark Baker, Wikimedia/Srđan Popović

Majka Slađe Bošković Lazić, takmičarke rijalitija "Elita 7", nedavno je prošla kroz operaciju, što je izazvalo veliku zabrinutost kod njene ćerke. Slađina majka, čije ime nije javno poznato, je operisana neposredno pred Slađin povratak u rijaliti, što je dodatno uznemirilo mladu takmičarku.

Slađa, koja je poznata po svojoj energičnosti i hrabrosti u izazovnim situacijama, nije krila svoju zabrinutost zbog majčinog zdravstvenog stanja. Ova situacija je dodatno opteretila Slađu tokom njenog boravka u rijalitiju, gde se suočava sa različitim izazovima i pritiscima.

- Brinem zbog majke, išla je na operaciju, pa zbog majke brinem - rekla je Slađa. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Slađa Lazić Bošković


Iako je Slađa bila daleko od majke tokom njenog oporavka, nije ostala bez podrške. Porodica i prijatelji su bili uz nju tokom ovog teškog perioda, pružajući joj podršku i ohrabrenje. Slađa je istakla da joj je podrška najbližih bila od velikog značaja u trenucima kada je bila zabrinuta za majčino zdravlje.

Slađa je javno pokazala svoju emotivnu stranu, ističući da joj je majka izuzetno važna i da joj nedostaje tokom njenog boravka u rijalitiju. Ipak, ona je odlučna da se izbori za pobedu u ovom takmičenju, koristeći podršku svoje porodice kao dodatni motiv da istraje u izazovima koji je očekuju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić Bošković

 


Iako je bila daleko od majke, Slađa je isticala važnost zdravlja i brige o najbližima. Njena borba za pobedu u rijalitiju paralelno je pratila i borbu za majčino zdravlje, što je dodatno istaklo njenu snagu i odlučnost da se izbori sa svim životnim izazovima.

Nadamo se da će majka Slađe Bošković Lazić uspešno se oporaviti i da će ova hrabra takmičarka imati dodatni motiv da se izbori za pobedu u rijalitiju "Elita 7".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Luana

05.05.2024 20:38

A kako joj je baba tetka, zna li se sta?