MILJANA KULIĆ SE ZALETELA KA ZOLI, PA URADILA OVO! Učesnici šokirano posmatrali šta se dešava!

Autor:

Zadruga

18.05.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana je hvalila Zolin izgled, te je u jednom momentu otrkila zašto je on nju privukao.

MILJANA KULIĆ SE ZALETELA KA ZOLI, PA URADILA OVO! Učesnici šokirano posmatrali šta se dešava!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Miljana Kulić i njen bivši dečko Lazar Čoli Zola, koji se sinoć vratio na imanje, sve su bliži, iako su svi očekivali da će da se drži podalje od njega. Naime, Miljana je jutros sve vreme obletala oko bivšeg, da bi se na kraju zaletela da ga zagrli, zbog čega su svi posmatrali situaciju sa blagim šokom, s obzirom na to da je Nišlijka prethodno u emisiji rekla da je Lazar ne zanima i da je prema njemu ravnodušna.

Miljana je hvalila Zolin izgled, te je u jednom momentu otrkila zašto je on nju privukao.

Moj muškarac mora da bude lep i spolja iz iznutra, da bude dobar čovek, da bude stub porodice, kao ti - rekla je Miljana i krenula da ljubi Zolu po glavi.

Inače, nedavno se oglasila i Miljanina majka Marija, koja ne podržava to da joj ćerka bude blizu bivšeg momka, pa već sada negoduje u Nišu.

Foto: RTV PINK printscreen

Miljana Kulić i Zola

 

Videla sam sve i sve sam ispratila, ali znaju svi moj stav. Nisam ja za to da se oni spapaju, to sam naglašavala i ranije jer nisu dobri jedno za drugo. On živi kako živi, Miljana ima dosta pogrešnih odluka i mislim da je najbolja stvari da budu na distanci. Bolje tako nego da mu ja priđem i objasnim neke stvari - rekla je Marija za medije.

Foto: RTV PINK printscreen

Miljana Kulić i Zola

 

Podsećamo, Zola je sinoć nakon razgovora u studiju krenuo ka Beloj kući, gde se konačno suočio sa Miljanom. Ona nije mogla da sakrije da joj nije prijatno, pa je prebledela. On je krenuo redom i sa svima se pozdravio, a Miljana je ustala da ga zagrli. 

Pre ulaska u studiju govorio o njihovom odnosu i problemima iz Beča. 

Ona kako je krenula završiće u Derventskoj bolnici. To mi je nešto što mi uvek zapara uši, iskreno kad si kući jako se osećaš nemoćno kad neko uzme tvoje ime u usta, osećaš se nervozno i pod tenzijom nekom. Ona je mene nazivala raznim epitetima i to me je zabolelo. Ja još uvek ne znam kakav ću susret imati sa njom. Ja ne bih voleo da bude neki rat ili tenzija, ja ću biti neko ko neće biti inicijator sukoba i ako krene potrudiću se da procente sa njom ne povećavam. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading