OGLASIO SE MUNJEZ POSLE DISKVALIFIKACIJE! Poručio bivšim cimerima samo jedno, ovo je mnoge iznenadilo!

Autor:

Zadruga

18.05.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo, Đedović je doktor, ko god kaže da nije laže. Drugo, Matora posle sedam godina rijalitija je ozbiljan pušač ku*ca Kačavende zbo čega sam u šoku!

OGLASIO SE MUNJEZ POSLE DISKVALIFIKACIJE! Poručio bivšim cimerima samo jedno, ovo je mnoge iznenadilo!

Foto: printscreen/RTVPink

Nedavno izbačeni učesnik Elite Danijel Dujković Munjez sada se oglasio na društvenim mrežama, pa je komentarisao dešavanja u Eliti. On je sada na Instagram storiju napisao da mu je žao što je osudio Anđela Rankovića i Anitu Stanojlović zbog Matore koja ga je jako razočarala, ali je pomenuo i neke druge učesnike.

Foto: printscreen/RTVPink

Munjez Danijel

 

- Prvo, Đedović je doktor, ko god kaže da nije laže. Drugo, Matora posle sedam godina rijalitija je ozbiljan pušač ku*ca Kačavende zbo čega sam u šoku! Treće, jako sam veliku grešku napravio što sam osudio Anđela i Anitu na nagovor Matore, što znači da sam glup kao ku*ac i naivan. Anita do pobede - napisao je Munjez.

Foto: Instagram printscreen

Munjezova objava na Instagramu

 

Ipak, glavna tema u Eliti sada su Miljana Kulić i njen bivši dečko Lazar Čolić Zola, koji se zbližavaju. 

Naime, Miljana je jutros sve vreme obletala oko bivšeg, da bi se na kraju zaletela da ga zagrli, zbog čega su svi posmatrali situaciju sa blagim šokom, s obzirom na to da je Nišlijka prethodno u emisiji rekla da je Lazar ne zanima i da je prema njemu ravnodušna.

Foto: Republika.rs, Pink/Printscreen

Marija, Miljana Kulić i Zola

 

Miljana je hvalila Zolin izgled, te je u jednom momentu otrkila zašto je on nju privukao.

Moj muškarac mora da bude lep i spolja iz iznutra, da bude dobar čovek, da bude stub porodice, kao ti - rekla je Miljana i krenula da ljubi Zolu po glavi.

Nedavno se oglasila i Miljanina majka Marija, koja ne podržava to da joj ćerka bude blizu bivšeg momka, pa već sada negoduje u Nišu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading