ŠTA SE DESILO SA RAZVODOM ANITE I MATORE? Hitno oglašavanje porodice, majka BESNA KAO RIS!

Autor:

Zadruga

17.05.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anitina majka reagovala naokon haosa u emisiji "Gledanje snimaka"!

ŠTA SE DESILO SA RAZVODOM ANITE I MATORE? Hitno oglašavanje porodice, majka BESNA KAO RIS!

Foto: ATAImages, Shutterstock

Sukobi između Anite Stanojlović, Anđela Rankovića i Jovane Tomić Matore postaju sve intenzivniji i dramatičniji, a sinoćnji incident tokom emisije "Gledanje snimaka" dodatno je zaoštrio situaciju. Pljuštele su žestoke uvrede i optužbe, a tim povodom oglasila se Angelinom, Anitina majka, koja je prokomentarisala trenutnu situaciju.

Republika

Foto: ATa images, Pink

Anitina majka progovorila o haosu Anđela i Matore

- Nisam gledala, ali sam upućena, šalju mi sve ili pogledam naknadno. Na svađe Anite i Anđela sa dotičnom, gledam tako da smatram da devojka kako prolaze meseci umesto da se otkači mog deteta i cele te priče, ona sve gora i gora. Kaže: "Pomogao joj psihijatar, oseća se top", samo ne znam šta je ovde top. Udara na majčinstvo moje ćerke, udara na sve nas kao porodicu, na Anđela, na njegove, na vezu, devojka je opsednuta, želi da ih uvlači u mulj u kojem je ona uveliko. Jedina mi je želja da mi Anita izađe živa i zdrava jer šta joj sve izgovara i radi dotična, nije mi dobro ni da slušam ni da gledam, čula sam da je počela da upućuje i javne pretnje. Nemam reči, zgrožena sam. I kada bih imala priliku da je pitam nešto, pitala bih je: "Šta se desilo sa tim razvodom, po hitnom postupku, gde je zapelo?!" - istakla je Anitina mama, a onda je dodala:

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, Instagram

Angelina, Anita i Matora

- Sve u svemu moje dete je nastavilo dalje, pravim i ispravnim putem, to savetujem i njoj, samo neka se otkači od svih nas i neka bude dobro i zdravo - rekla je Angelina za Pink.rs.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

18.05.2024 05:26

MAJKA ANITINA JE ZLO...KORISTI ĆERKU ZBOG SOPSTVENOG REALLITIJA...MAJKA JE ZLO...ĆERKA JE JOŠ VEĆE ZLO...