KOD NAS U KUĆU NE MOGU, MORAĆE DA NAĐU STAN: Terzin brat izneo STAV PORODICE, pa otkrio ko je najburnije odreagovao što je Bora Milici napravio dete u rijalitiju!

Autor:

Zadruga

17.05.2024

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući stric pokušao da se opere zbog ranijih izjava, pa izneo još surovije detalje.

KOD NAS U KUĆU NE MOGU, MORAĆE DA NAĐU STAN: Terzin brat izneo STAV PORODICE, pa otkrio ko je najburnije odreagovao što je Bora Milici napravio dete u rijalitiju!

Foto: TV Pink/printscreen

Uprkos tome što Milica Veličković i Borislav Terzić Terza tvrde da su srećni što će postati roditelji, Terzina porodica i dalje odbija da prihvati snajku i činjenicu da je trudna. 

Republika

Foto: printskrin

Miloš Terzić progovorio o Milici i Terzi

Naime, Terzin rođeni brat Miloš Terzić gostovao je na Red TV, gde je otkrio kako su reagovali kada su saznali da će Bora postati otac, odnosno da je Milica u drugom stanju.

- Bio sam budan celu noć, nisam mogao da zaspim. Bio je šok, zato što je sve to tako javno... Ne mogu da opišem, nije ni negativno ni pozitivno, nisam očekivao da će to da se desi... Pratili smo i videli te njihove svađe i dešavanja, hajde sada neki njen život, svi ga mi imamo iza sebe, to je manje bitno sada, mene brine njihov izlazak i to funkcionisanje... Jedan moj komentar koji je izvučen iz konteksta. Ja sam otac troje dece, ja nikada nisam izjavio da nisam srećan što će da postane otac. Naravno da sam srećan, jedva čekam da postane otac i sve to. Naravno da sam srećan zbog njega... Nije tačno da nema mesta što ja živim tu, kuća je na pola, dva stana sređena u kojima ja živim. Tu trenutno nema uslova, pa da to srede dok srede - pravdao se Miloš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milica i Terza nisu dobrodošli kod njegovih jer su u rijalitiju napravili bebu

Međutim, nije mogao da porekne da roditelji nisu srećni zbog svega.

- Najburnije je otac odreagovao u toj priči, ali će doći to na svoje, samo zato što je javno... Devojko, ako nisi ili jesi, nemoj da pričaš te neke stvari... Nisam, iskreno da ti kažem, nisam ni ja znao šta da radim, da li da se javim ili ne. Javila mi se neka njena kuma, da kao ne pljujem. Nemam šta ja da pljujem, to je dete mog brata. Čeka dete s njom, dete ćemo da prihvatimo i to je to - rekao je Miloš i poručio da sad nemaju kud:

Šta da radimo, šta je tu je... Uslova kod nas trenutno nema, moraće da nađu stan dok se to ne sredi... Ova Bojana je monstrum jedan običan, ona je govorila kako su oni fejk, kako je dogovoreno, ali se videlo da nije fejk. Ja jesam reagovao u tom trenutku kada vidim tu svađu i te uvrede.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

18.05.2024 05:23

FUJ ZA TERZINU PRIMITIVNU PORODICU...ŠTA GOD MISLILI O MILICI...ŠTA GOD JOJ ZAMERALI, ALI 50% JE TO DETE NJIHOVOG POTOMKA...ONI SU ZLO...VEROVATNO OČEKUJU I PRIŽELJKUJU KORIST OD NJEGA...NARAVNO MATERIJALNU...ALI TO DETE ĆE DA BUDE TERZIĆ