TERZINA PORODICA NEĆE DA ČUJE ZA MILIČINU TRUDNOĆU: Da li će rijaliti par ovo naterati na ABORTUS?!

Autor:

Zadruga

14.05.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici "Elite" nemaju podršku najbližih, Borislavovi roditelji nisu nimalo srećni što će njihov sin na ovakav način postati tata.

TERZINA PORODICA NEĆE DA ČUJE ZA MILIČINU TRUDNOĆU: Da li će rijaliti par ovo naterati na ABORTUS?!

Foto: Printskrin

Odmah pošto je učesnica "Elite" Milica Veličković uradila test na trudnoću, koji je bio pozitivan, oglasila se porodica budućeg tate Borislava Terzića Terze, koja, prema navodima, nije nimalo srećna zbog prinove.

Naime, Terzin brat Miloš nije krio razočaranje usled saznanja da će na ovakav način postati stric, te javno izneo kako se porodično osećaju povodom informacija iz rijalitija.

- Nikako iskreno. U šoku sam, ne znam šta bih rekao. Ovo nije trebalo tako da se desi. Nismo srećni uopšte. Mama i tata su u šoku ljudi, niko nije zadovoljan - rekao je Miloš najiskrenije za Pink.rs.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Borislav Terzić Terza i Milica Veličković čekaju dete

Podsećamo, i budući roditelji Milica i Terza su slično reagovali na saznanje o trudnoći, pa je Miličina prva reč koju je izustila kada je test potvrdio da je u blagoslovenom stanju bila: 

- Užas!

Oboje su priznali da im nije dobro, a Veličkovićevu je uhvatila panika od čega će da žive i da izdržavaju dete. I jedno i drugo su počeli da kukaju kako će reagovati njihovi najbliži na vest o prinovi, iako im ovo nije prvi put da se suočavaju sa mogućnošću da se ostvare kao roditelji. Oni su u rijaltiju već imali scenu u kojoj strepe da li je Milica trudna, međutim tada se ispostavilo da nije. Zaključili su da ipak treba da sačekaju i vide kako će funkcionisati napolju, pa tek onda da rade na zasnivanju porodice, ali im se ponovo omaklo i ovoga puta Milica je zaista u drugom stanju.

Bilo kako bilo, par je odlučio da zadrži bebu, a da li će na njih imati uticaja protivljenje porodice, ostaje nam da vidmo u narednom periodu.

Inače, Veliki Šef je Milici i Terzi poslao 20.000 dinara kako bi u prodavnici kupili sve što je potrebno trudnici, dok ih je Miljana Kulić savetovala da ne slušaju nikoga, jer se ona gorko kaje što je poslušala majku Mariju da abortira Zolino dete. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading