TERZA MILICI NAPRAVIO DETE: Prva reakcija budućih roditelja IZAZVALA ŠOK I NEVERICU, evo da li će učesnica "Elite" zadržati bebu!

Autor:

Zadruga

14.05.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti par je već jednom bio u sličnoj situaciji, ali je tada uzbuna bila lažna, pošto se ispostavilo da nema ništa od trudnoće.

TERZA MILICI NAPRAVIO DETE: Prva reakcija budućih roditelja IZAZVALA ŠOK I NEVERICU, evo da li će učesnica "Elite" zadržati bebu!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Takmičarka "Elite" Milica Veličković, koja je u rijalitiju započela romansu sa Borislavom Terzićem Terzom , radila je test na trudnoću, koji je potvrdio da je u drugom stanju.

Nakon što je test pokazao pozitivan rezultat, voditelj Milan Milošević je obavestio publiku o ovom iznenađujućem obrtu.

- Ljudi, Milica je uradila test za trudnoću, a test je pokazao dve crte - saopštio je Milan, dok je buduća majka Milica reagovala na neočekivan način i samo kratko izustila:

- Užas!

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milica Veličković počela da paniči kad je saznala da je u drugom stanju


Ovakvu prvu reakciju Milica je pokušala da opravda time što je izrazila zabrinutost zbog nedostatka stabilnosti u njihovim životima. 

- Nemamo gde da živimo, nemamo posao, majka mi nije tu - požalila se učesnica "Elite".

Nakon toga, Terza je prokomentarisao da ni njemu nije dobro zbog iznenadnih vesti, te da ima osećaj da će da ga strefi infarkt.

Šta mi majka sada misli?! Baš da mi se to desi ovde, nisam ovo očekivala. Znala sam - nastavila je da paniči Milica.

Međutim, nakon kratkog premišljanja, oboje su odlučili da zadrže bebu.

Podsećamo, par je već jednom bio u sličnoj situacije, kada je pre prvomajskih i vaskršnjih praznika Milica takođe sumnjala na trudnoću, ali se tada uzbuna ispostavila kao lažna. 

Njih dvoje su za naš portal u prazničnom izdanju priznali da se vole, ali da bi ipak voleli da sačekaju da izađu napolje i uvere se da je njihova veza prava, pre nego što postanu roditelji. Po svemu sudeći, moraće da idu obrnutim redom, jer beba je već na putu. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading