ROĐENOM BRATU JE RODILA BLIZANCE: Tata oduševljen i presrećan, a na mrežama HAOS I UVREDE (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piča o bratu i sestri koja je šokirala mnoge.

ROĐENOM BRATU JE RODILA BLIZANCE: Tata oduševljen i presrećan, a na mrežama HAOS I UVREDE (VIDEO)

Foto: twitter/printscreen/@OliLondonTV

Priča o Džozefu Rajanu Hjuzu i Nejtanu Hjuzu iz Kolvila u Teksasu, koji su postali roditelji blizanaca putem surogat majčinstva, izazvala je brojne kontroverze i burne reakcije javnosti. Iako je surogat majčinstvo u pitanju, snimak prvog susreta oca i bebe ponovo je aktuelizovao pitanja o ovom neobičnom načinu roditeljstva.

Novi početak nakon teškog gubitka

Briana, Džozefova sestra, bila je surogat majka za njihovu decu, ali je prethodno prošla kroz teške trenutke. Naime, prethodni pokušaj da rodi decu za svog brata završio se gubitkom trudnoće posle sedam nedelja. To je bio težak udarac za njih, ali su nakon toga odlučili da pokušaju ponovo, što se na sreću pokazalo uspešnim.

Emotivni susret i kontroverzne reakcije

Snimak susreta oca i bebe nakon porođaja izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama. Džozef je ležao u bolničkom krevetu dok su mu medicinske sestre donosile bebu. Međutim, beba je plakala i drhtala tokom susreta, što je izazvalo negativne komentare korisnika društvenih mreža. Mnogi su odmah osudili postupak i istakli da bi beba trebalo da bude sa majkom koja ju je rodila.

Neobična situacija


Iako surogat majčinstvo podrazumeva da surogat majka nema dodirnih tačaka sa bebom nakon porođaja, u ovom slučaju je situacija nešto drugačija zbog toga što je surogat majka rođena sestra oca blizanaca. Tehnički gledano, surogat majka je zapravo tetka bebi koju je rodila, piše "Blic žena".

Ova priča baca novo svetlo na surogat majčinstvo i postavlja pitanja o emotivnom i biološkom vezivanju dece i surogat majke, čineći je zanimljivom i kontroverznom u isto vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading