NAKON DESET GODINA BORBE SA NEPLODNOŠĆU, OSTALA JE TRUDNA: Kada je mužu saopštila, njegova reakcija je bila SRCEPARAJUĆA (VIDEO)

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

25.04.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihovo vreme za bebe je napokon došlo.

NAKON DESET GODINA BORBE SA NEPLODNOŠĆU, OSTALA JE TRUDNA: Kada je mužu saopštila, njegova reakcija je bila SRCEPARAJUĆA (VIDEO)

Foto: TikTok/printscreen

Kada je Meri Stirevalt saznala da je trudna nakon deset godina braka i čekanja, odlučila je da svoju sreću podeli sa suprugom na poseban način.
 
Snimila je trenutak kada mu je saopštila tu divnu vest i podelila ga na društvenim mrežama. U videu koji je ubrzo postao viralan, Meri je sačekala svog supruga Konora da dođe kući, držeći pozitivne testove na trudnoću u ruci.
 
Čim je čuo vest, Konor je bio preplavljen snažnim emocijama i suzama radosti, što je dirnulo mnoge gledaoce. Video je skupio impresivnih 8.6 miliona pregleda i 1.5 miliona lajkova, što je jasan pokazatelj koliko je ovaj trenutak bio poseban i emotivan.
 

Deset godina braka i konačno trudnoća

 
Meri i Konor Stirevalt proveli su deset godina u braku čekajući trenutak kada će postati roditelji. Njihova ljubav i strpljenje nagrađeni su kada je Meri saznala da je trudna sa njihovom prvom bebom. Ova vest donela im je ogromnu radost i uzbuđenje, a Konorova emotivna reakcija na tu vest dirnula je mnoge ljude širom sveta. Njihova priča postala je inspiracija mnogima koji se suočavaju sa sličnim izazovima i čekanjem.
 

Rekacija koja nikoga nije ostavila ravnodušnim

 
Video u kom Meri saopštava suprugu da je trudna postao je viralni hit na društvenim mrežama, prikupivši milione pregleda i lajkova. Emotivna reakcija Konora na ovu divnu vest pokazala je koliko je važan i snažan trenutak saopštavanja trudnoće. Suze radosti i iskrena emocija zasenili su mnoge, ostavljajući snažan utisak na sve koji su imali priliku da vide ovaj predivan trenutak.
 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading