"ŽIVIM KAO PODSTANAR, A GAZDARICA JE NAJAVILA DA NAPUSTIM SVOJE GNEZDO": Nenad u kafiću dobio zagonetnu poruku, a onda je usledio OBRT - reka SUZA! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest je došla iznenada!

"ŽIVIM KAO PODSTANAR, A GAZDARICA JE NAJAVILA DA NAPUSTIM SVOJE GNEZDO": Nenad u kafiću dobio zagonetnu poruku, a onda je usledio OBRT - reka SUZA! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram/bojanaboskocevic

Muškarac po imenu Nenad izašao je na piće do kafića sa svojom suprugom Bojanom, a onda je primio jednu zanimljivu poruku. Nakon prvih rečenica deluje kao da je nekome potrebna finansijska pomoć da prevaziđe neku životnu nedaću dok ne nastavite da čitate i približite se kraju poruke. Bojana, Nenadova supruga, odlučila je da na jedan inovativan način saopšti suprugu trudnoću. Pozdravila ga je u ime njihovog sada već rođenog dečaka, a on je malo po malo shvatao o čemu je reč. 

On je u kafiću dobio poruku koju je čitao kroz osmeh.

- Zdravo Nenade, živim kao podstanar u malom stanu, koji je veoma udoban i topao. Dobijam redovno hranu i vodu i niko mi za to ne uzima novac. Problem je što je gazdarica najavila da napustim to svoje gnezdo do oktobra 2023. godine. Budi ljubazan i primi me u svoj zagrljaj. Trenutno sam ove veličine, ali obećavam imaću ogromno srce koje će te bezgranično voleti. Vidimo se uskoro TATA - pisalo je u ovoj dirljivoj poruci koju je Bojana objavila na TikToku.

Foto: printscreen/instagram/bojanaboskocevic

Poruka koju je Nenad primio

Malo je reći da su ljudi bili oduševljeni načinom na koji je Bojana svom partneru saopštila trudnoću, a mnogi tvrdi da ništa genijalnije skoro nisu videli. 

Buduće mame i sve one koje planiraju trudnoću i nadaju se bebi, ako ne znate kako biste to saopštili partneru, a želite lepu ideju, imajte na umu Bojaninu!

Da li vam se sviđa ova ideja?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading