OVAJ MUŠKARAC JE RODIO BEBU KOJOJ NE ŽELI DA DA IME: Način na koji je zatrudneo je NAJBIZARNIJI OD SVEGA (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ari i Kejtlin su se upoznali na fakultetu, raskinuli, a onda se posle nekoliko godina pomirili.

OVAJ MUŠKARAC JE RODIO BEBU KOJOJ NE ŽELI DA DA IME: Način na koji je zatrudneo je NAJBIZARNIJI OD SVEGA (FOTO)

Foto: printscreen/instagram/meawwofficial

Ari i Kejtlin poznaju se od kada su bili na fakultetu, a njihova veza je prolazila kroz neke uspone i padove. Ari je prvi put video Kejtlin drugog dana koledža i odmah tada je znao da će Kejtlin biti ta. Njih dvoje su izlazili neko vreme, ali ta veza nije potrajala dugo. 

Oni su odlučili da raskinu, ne znajući da sudbina ima drugi plan. Ari je rođen kao devojka Andrea, a sa 18 godina je priznao roditeljima da voli žene. Sa 20 godina je znao da želi da promeni pol. Ari je tada počeo da uzima testosteron da bi započeo tranziciju i otišao na operaciju. Ari je priznao da se zbog tranzicije osećao dobro u sebi i da je osećao samopouzdanje kao nikada ranije. 

Kada je upoznao Kejtlin, bio je siguran da je to to. Ona ga je zaprosila, a on je zbog toga bio i više nego iznenađen. Govoreći pred kamerom, Kejtlin je otkrila da je oduvek želela da bude majka. Žena je dalje objasnila da je takođe pokušavala da zatrudni, ali je zbog njenih godina bilo teže. Ari je zatrudneo koristeći spermu donora jednog od njihovih bliskih prijatelja. On se prisetio da je zatrudneo nakon što je Kejtlin upotrebila špric napunjen spermom njihovog prijatelja i stavila je kući. Na njihovu sreću, Ari je uspeo da zatrudni, ali gledajući njegovo "putovanje", Kejtlin je priznala da je osećala ljubomoru. Uprkos tome, želela je da bude uz Arija na svaki mogući način, piše "MEAWW".

Foto: printscreen/instagram/tlc

Ari i Kejtlin dobili bebu kojoj ne žele da daju ime

Odlučili su da istinu kažu komšijama, a oni su ih podržali. Kejtlin je priznala da nikada nije očekivala da će stvari ići tako lako, ali je bila srećna što je "pročistila" misli objavljivanjem ove informacije. Posle devet meseci čekanja, konačno je došlo vreme da se Ari porodi. Njemu je prošlo deset dana od termina i otišao je u bolnicu kako bi ga priključili na indukciju i izazvali porođaj. Oko 30 sati nakon porođaja, doktor se plašio da će možda morati da urade carski rez. Doktor ga je obavestio da će se odlučiti za operaciju ako beba ne izađe napolje za tri guranja. Na njegovu sreću, nakon drugog guranja, par je dočekao svoje dete.

Ari i Kejtlin rekli da će bebi dozvoliti da odluči da li je muško ili žensko, te da mu neće dati ime.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading