(NE)OČEKIVANO: Smena trenera nakon debakla u "Zemunelu" - nekadašnji izdanak Partizanove škole, moraće da potraži novi posao!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.04.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Krčag ide na vodu dok se ne razbije"

(NE)OČEKIVANO: Smena trenera nakon debakla u "Zemunelu" - nekadašnji izdanak Partizanove škole, moraće da potraži novi posao!

Foto: FK Budućnost Dobanovci

Fudbaleri dobanovačke Budućnosti jesenji deo takmičenja u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana okončali su u gornjem delu tabele, ali su ih ostvarenja u nastavku takmičenja bila ispodprosečna i klub je doneo (ne)očekivanu odluku.

 

Prethodnog vikenda u okviru 21. takmičarskog kola, dobanovački fudbaleri su doživeli potpuni brodolom i prvenstveni poraz kakvog se ne sećaju ni najstariji ljubitelji fudbala u naselju u opštini Surčin. Na gostovanju u "Zemunelu" Budućnost je rezultatom 0:8 poražena od ekipe Teleoptika, što je bilo dovoljno da klupsko rukovodstvo donese odluku o prekidu saradnje sa dosadašnjim trenerom Žarkom Jeličićem.

ČLetrdesetogodišnji stručnjak je u dobanovce stigao u septembru 2022. godine i prethodne sezone je doveo klub do šeste pozicije na tabeli, ali je učinak od samo pet osvojenih bodova u šest prolećnih mečeva okarakterisan kao neuspešan.

Treba istaći da je Jeličić izdanak Partizanove škole fudbala, a tokom igračke karijere kao internacionalac je nastupao u Sloveniji, Grčkoj, Belgiji i na Tajlandu.

U trenerske vode je uplovio na jesen 2018. godine, a do sada je pored dobanovačkog kluba jedino kratak vremenski period proveo u BSK 1926 iz Baćevca.

Foto: FK Budućnost Dobanovci

U dobanovcima se nadaju daleko boljim ostvarenjima

 

- Žarko Jeličić:

Datum rođenja: 12. oktobar 1983. godine

Mesto rođenja: Beograd

Igračka karijera: Partizan U-19 (Beograd), Bežanijha (Beograd), Radnički (Niš), Radnički (Pirot), Koper (Slovenija), Mura (Slovenija), Kastorija (Grčka), Antverpen (Belgija), Beveren (Belgija), Zemun (Zemun), Donji Srem (Pećinci), TOT (Tajland), Sopot (Sopot), Radnički (Nova Pazova), Brodarac (Novi Beograd), Proleter (Novi Sad), Budućnost (Dobanovci)

Trenerska karijera: BSK 1926 (Baćevac), Budućnost (Dobanovci)

Pred rukovodstvom dobanovčana je sada težak zadatak da pronađu adekvatnu zamenu, s obzirom da ekipu Budućnosti već u subotu 13. aprila očekuje važan duel protiv GSP Polet Dorćola.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading