KO BI REKAO: Pitanje pobednika je rešeno već u četvrtom minutu meča!

Autor:

Sport

29.04.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su očekivali goleadu, ali ista se nije desila.

KO BI REKAO: Pitanje pobednika je rešeno već u četvrtom minutu meča!

Foto: FK Mladost Vojlovica

Domaćin je stigao do trijumfa

U okviru 21. kola Druge južnobanatske lige (grupa Istok) ekipa Tempa iz Sefkerina ugostila je sastav Mladosti iz Vojlovice. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa druge pozicije i dva boda zaostatka za liderom, dok su gosti bili na deobi osmog mesta u ligi.

Republika

Iako su gosti na ovaj meč došli oslabljeni, protiv kandidata za najviši plasman pokazali su odličnu igru, međutim rani pogodak je poremetio planove trenera Mladosti, Todorovića.

Na isteku četvrtog minuta centaršut u kazneni prostor gostiju, Dalibor Jakišić šalje loptu iza leđa golmana Tagasovića, 1:0 za Tempo. Bilo je potrebno određeno vreme gostima da se "vrate u meč", nakon čega su uglavnom pretili iz kontranapada, dok su domaći imali posed i kreirali su svoje prilike. 

Do odlaska na odmor nove promene rezultata nije bilo. Nastavak meča doneo nam je gotovo identičnu situaciju na terenu. Mnogi su mislili da će biti golova zbog velike inicijative domaćina, ali i odličnih kontranapada rivala, međutim svi su "prevareni".

Meč je završen rezultatom koji je postavljen na samom startu, Jakišić je golom u četvrtom minutu doneo trijumf Tempu, koji je doveo do nove promene na vrhu. Sada je tim iz Sefkerina prvi, dok je Borac nakon poraza na gostovanj uu Jabuci sišao na drugo mesto na tabeli.

Tempo (Sefkerin) - Mladost (Vojlovica) 1:0 (1:0)

Tempo: Kozlovački, Janković, Simeon, Jakišić, Janjić, Vojinović, Milankov, Jakovljević, Plavšić, Anastasijević

Mladost: Tagasović, Balog, Gojić, Perić, Vujičić, Stojanović, Krsmanović, Božić, Hržina, Stojanovski, Janjović 

Iz gostujućeg tabora je nakon meča stigla sledeća poruka: 

Treba reći da je meč bio izuzetno fer i korektan i poželeli bi da bude ovako na svim terenima. Ono što sledi je najbitnije i svi su svesni toga u klubu, za vikend dolazi "prvi iznad crte" Stari Tamiš sa bodom više. U ekipi sa Starog Tamisa sada igraju i bivši dugogodišnji kapiteni Mladosti, Živkov i Mladenović. Nadamo se kompletnom timu i dobrom suđenju. Do kraja je ostalo jos šest "kvalifikacionih " mečeva i niko ne sumnja da ima snage da se izbori opstanak. Najteža gostovanja su prošla.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading