SAZNAJEMO! Marko Miljković TESTIRAN na NARKOTIKE - Evo šta je pokazala istraga!

Autor:

Zabava

14.05.2024

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rađeni su mu testovi na alkohol, marihuanu, kokain, amfetamine, barbiturate, benzodiazepine, PCP (fenciklidin), metadon i heroin.

SAZNAJEMO! Marko Miljković TESTIRAN na NARKOTIKE - Evo šta je pokazala istraga!

Foto: ST/Dragan Kadić

Suprug pobednice "Zadruge 2" Lune Đogani Marko Miljković napravio je haos u stambenoj zgradi zbog rata s komšijama, koje već danima, kako su sami ispričali za medije, maltretira, da bi na kraju bio priveden. 

Miljković je noć proveo u policiji, a zadržavanje je odredilo Treće osnovno javno tužilaštvo.

Marko se u policijskoj stanici sve vreme ponašao bahato, pa je podvrgnut i testiranju na narkotike i alkohol. 

- Marko Miljović testiran je na opijate putem krvi. Rađeni su mu testovi na alkohol, marihuanu, kokain, amfetamine, barbiturate, benzodiazepine, PCP (fenciklidin), metadon i heroin. Na sve droge je test se pokazao negativan, ali je zato potvrđeno da je bio alkoholisan - otkriva za Republiku upućeni izvor. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Marko Miljković priveden zbog narušavanja javnog reda i mira

Podsećamo, Miljković je prvo narušavao javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, nakon čega je u prostorijama PS Novi Beograd pretio policijskim službenicima. Prema navodima, on je izrazio svoje nezadovoljstvo time što su komšije "bacale pomije" na njegov stan, te je kao odgovor bacio čak 30 jaja na njihovu terasu.

Ovo neobično rešenje problema dovelo je do sukoba i, na kraju, do privođenja.

Kako je naš portal ranije pisao, Miljković je u alkoholisanom stanju prvo vikao po komšiluku, a onda i na uniformisana lica, a kako smo sada saznali, u stanici je više puta istakao da je on VIP ličnost, zbog čega navodno treba da ima poseban tretman čak i prilikom hapšenja. 

- Marko je po dolasku u prostorije policije vikao, psovao i nazivao je policijskog službenika pogrdnim imenima. Pozivao se na to da je on VIP osoba, da shodno tome treba da ima poseban tretman - otkrio nam je sagovornik, (puno ime i prezime poznato redakciji). 

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog potpisivanja i linkovanja izvora, a to je Republika.rs.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srb

15.05.2024 08:26

E zemljo Srbijo. Nismo u stanju da navedemo imena dva akademika ali zato znamo ko je Miljana Kulić, Marko Miljković, Luna i ostali VIP-ovci. Ljubi ih čika Željko i tetka Milica.

Odgovori 12 0