MILJKOVIĆ ĆE NOĆ PROVESTI U PRITVORU: Bivšem zadrugaru određeno zadržavanje u policiji!

Autor:

Zabava

13.05.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji učesnik rijalitija priveden je zbog remećenja javnog reda i mira!

MILJKOVIĆ ĆE NOĆ PROVESTI U PRITVORU: Bivšem zadrugaru određeno zadržavanje u policiji!

Foto: ST/Dragan Kadić

Marko

Kako portal Republika nezvanično saznaje, Marko Miljković će noć provesti u pritvoru, nakon što mu je određeno zadržavanje do 48 sata zbog remećenja javnog reda i mira.

Podsetimo, Miljkoviću je danas došla policija u stan, a klip je objavio na Jutjubu. Kako je objasnio policajcima, komšije iz stana iznad su "bacale pomije" na njegovu terasu, a on mi je uzvratio tako što ih je gađao jajima. Kako su mediji preneli, došlo je tuče, a on je zadobio povrede glave i posekotine po telu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Miljkovića izvode iz bolnice Laza Lazarević

Miljkovića su nakon ovoga odveli u Urgentni centar, gde je proveo nekoliko sati. Marko je i u bolnici pravio haos, gde je urlao i dramio.

- Istina je, bacio sam 60 jaja na njihovu terasu, slobodno to napišite, satima sam ovde, ne znam gde će još da me vode, samo zamolite Lunu da angažuje advokata i da me izvuče iz policije - rekao je tada za "Informer".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Miljković ispred Urgentnog centra

Nakon ovoga je pušten iz Urgentnog centra i odveden u bolnicu Laza Lazarević u pratnji policije. Marko je divljao u bolnici, a potom je izveden.

- Hoće da me proglase ludim - rekao je ispred bolnice, dok su ga pripadnici policije ubacivali u automobil.

Kako smo saznali, Luna Đogani je sa decom nakon skandala napustila stan. 

- Videli smo je kako izlazi iz zgrade. Pobegla je sa decom iz stana i ušla u nečija kola. Bila je uznemirena - rekao nam je jedan od Luninih komšija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading