LUNA POBEGLA IZ STANA: Otkrivamo šta se dešava sa pobednicom "Zadruge 2" u jeku Miljkovićevog SKANDALA!

Autor:

Zabava

13.05.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije Lune Đogani i Marka Miljkovića razvezale jezik za Republiku!

LUNA POBEGLA IZ STANA: Otkrivamo šta se dešava sa pobednicom "Zadruge 2" u jeku Miljkovićevog SKANDALA!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Pobednica "Zadruga 2" Luna Đogani pobegla je i stana u kom živi sa suprugom Markom Miljkovićem, saznaje Republika. Nakon skandala, Luna je sa decom izašla, a ovo nam je otkrio njen komšija.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Luna Đogani

- Videli smo je kako izlazi iz zgrade. Pobegla je sa decom iz stana i ušla u nečija kola. Bila je uznemirena - rekao nam je jedan od Luninih komšija.

Miljkovića je nakon nekoliko sati policija izvela iz Urgentnog centra. Podsetimo, Miljković je večeras u pratnji dva policajca došao u Urgentni centar, gde su ga doveli sa lisicama na rukama, a na sebi je imao pocepanu majicu.

Miljković je doveden na pregled kod doktora nakon što je imao sukob sa svojim komšijama, koji je eskalirao, te je policija reagovala. 

Miljković je u Urgentnom centru potvrdio da je sve istina, a onda se obratio svojoj supruzi.

 - Istina je, bacio sam 60 jaja na njihovu terasu, slobodno to napišite, satima sam ovde, ne znam gde će još da me vode, samo zamolite Lunu da angažuje advokata i da me izvuče iz policije - rekao je Miljković vidno izrevoltiran za "Informer".

Miljković je izrazio svoje nezadovoljstvo time što su komšije "bacale pomije" na njegov stan, te je kao odgovor bacio čak 60 jaja na njihovu terasu. Ovo neobično rešenje problema dovelo je do sukoba i, na kraju, do privođenja.

- Umesto da budem sa decom, sada me vode u Lazu, idem sad da me testiraju da li sam normalan - ponavljao je Miljković, kako otkriva izvor za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Maki

14.05.2024 07:52

Ne pratim ovo dvoje, ne znam kakvi su ljudi, ali dobro znam kako je kad ti komšija baca đubre na sims i na terasu. Ja sam moju komšinicu izmlatila posle 5 godina maltretiranja i nereagovanja policije i opštine i nije mi žao.

Odgovori 15 3