VESIĆ OBJAVIO URNEBESAN VIDEO: "Nismo znali da ministar ume da peva", a pesma je na OVOM jeziku! (VIDEO)

Autor:

Vesti

14.05.2024

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Vesić je ovim prihvatio izazov koji je glasio "Obriši TikTok ili pevaj"

VESIĆ OBJAVIO URNEBESAN VIDEO: "Nismo znali da ministar ume da peva", a pesma je na OVOM jeziku! (VIDEO)

Foto: republika.rs

Goran Vesić

Ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Goran Vesić je na svom nalogu na društvenoj mreži TikTok objavio video snimak gde peva na kineskom jeziku.

 

 

Goran Vesić je ovim prihvatio izazov koji je glasio "Obriši TikTok ili pevaj na kineskom"

Da podsetimo, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Goran Vesić, često objavljuje video snimke na društvenoj mreži TikTok. On je bio prvi političar u Srbiji koji je postao aktivan na društvenoj mreži "TikTok" objavio je šaljiv video upravo na tu temu.

Da li da otvorim TikTok? - upitao je Vesić, dok je njegov dvojnik odgovorio da je on političar i da je to za decu. Time se ministar osvrnuo na 2020. godinu kada su mnogi bili skeptični povodom nove viralne društvene mreže.

 

 

Na kraju je zaključio da će svi političari biti na TikToku, što se i obistinilo.

Nalog Gorana Vesića prati više od 48.000 korisnika, a prikupio je više od milion lajkova na svojim objavama. On često na svom TikTok, ali i Instagram nalogu objavljuje šaljive video klipove gde skoro pa svakodnevno nasmeje svoju publiku. Pored šaljivih video snimaka, Goran Veesić kači na društvene mreže i edukativni sadržaj kojim pomaže mladima da se obrazuju na društvenim mrežama. Ali i pored šaljivog i edukativnog sadržaja, ministar takođe na društvenim mrežama deli i svoju svakodnevnicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading