"SVIRKA" SE NASTAVLJA: Ekipa Dragačeva nastavlja sa serijom trijumfa u ligi! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.04.2024

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se kiks lidera i veruje se u trijumf u derbiju, za dolazak na prvo mesto.

"SVIRKA" SE NASTAVLJA: Ekipa Dragačeva nastavlja sa serijom trijumfa u ligi! (VIDEO)

Foto: FK Dragačevo

U okviru 15. kola Opštinske lige Lučani ekipa Dragačeva iz Guče ugostila je sastav Radničkog (Turice). Domaći tim je u ovaj meč ušao sa druge pozicije i pet bodova zaostatka za liderom, dok su gosti bili na četvrtom mestu sa osam bodova manje od današnjeg rivala.

Republika

Utakmica je kasnila određeni period zbog tehničkih problema, kada su se stekli svi uslovi za igru viđena je odlična partija od strane igrača oba tima.

Od prvog minuta igralo se jako tvrdo, sa dosta prekida po celom terenu. Loptu su u svom posedu imali više domaći, stvarali su prilike, 2-3 su bile izgledne za promenu rezultata, ali do iste nije došlo.

Gosti su iz par polušansi zapretili, ali je golman Tešić uspešno sve to sprečio, na pauzu se ide rezultatom 0:0.  Tokom prvih 45 minuta pokazana su četiri žuta kartona, po dva na obe strane.

 

 

Drugi deo meča bio je dosta sadržajniji u odnosu na prvi, na isteku 61. minuta lopta kroz sredinu, Removića iza leđu obara rival, penal za Dragačevo. Isti je u pogodak pretvorio upravo Nikola Remović, 1:0 za domaćina.

Desetak minuta kasnije sudija pokazuje po jedan crveni karton igračima oba tima, pa se meč nastavlja 10 na 10. U 82. minutu direktno iz slobodnog udarca Remović šalje loptu iza leđa golmanu Iliću, 2:0.

Do poslednjeg sudijskog zvižduka rezervista Lazar Šušić stavlja tačku na meč, konačnih 3:0 nakon situacije 1 na 1 sa golmanom Radničkog.

Dragačevo (Guča) - Radnički (Turica) 3:0 (0:0)

Dragačevo: Tešić, D. Slavković, Petrović, Milošević, I. Slavković (od 63' Kolaković), Ivanović, Tadić (od 83' Milošević), Pajović, Pavlović, Protić (od 87' Šušić), Remović

Radnički: Ilić, Stevanović, U. Vasiljević, Vasić, Rutović, Marić, M. Vasiljević, Petrićević, Protić, S. Vasiljević, Pajović

U sledećem kolu Dragačevo gostuje ekipi Bjelice (Milatovići), dok sastav Radničkog dočekuje Gorušicu iz Viče.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading