KULJANI NISU IZDRŽALI NALETE RIVALA: Radnički "sa kreča" stigao do trijumfa nad Hajdukom!

Autor:

Sport

28.04.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba za opstanak za gosta će biti jako teška.

KULJANI NISU IZDRŽALI NALETE RIVALA: Radnički "sa kreča" stigao do trijumfa nad Hajdukom!

Foto: FK Radnički Zrenjanin

U okviru 25. kola Srpske lige Vojvodina ekipa Radničkog iz Zrenjanina ugostila je sastav Hajduka 1912 iz Kule. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa četvrte pozicije i 37 osvojenih bodova, dok su gosti bili na 13. mestu u ligi sa 11 bodova manje.

Republika

Igraju fudbaleri Radničkog ovog proleća odličan fudbal, jedini su tim u ligi koji i dalje ne zna za poraz od starta nastavka prvenstva, i sa takvim ambicijama ušli su u ovaj meč. Od prvog minuta igralo se jako čvrsto, gosti se nalaze u borbi za opstanak, pa nisu hteli da previše rizikuju na ovom meču i da se otvore.

Prva ozbiljna prilika od starta utakmice viđena je na isteku pola sata igre, međutim udarac Mitrovića uspešno je odbio mladi golman Hajduka, Veljko Pajović. Do odlaska na odmor nije bilo promene rezultata. Sudija Kampić je pokazao po jedan žuti karton igračima oba sastava.

Republika

Foto: FK Radnički Zrenjanin

Trijumf domaćina "sa kreča"

U drugom poluvremenu trener domaćih je kako je vreme odmicalo, a rezultat se nije menjao krenuo sa izmenama. Uvođenjem Strahinje Karišića Radnički je zaigrao dosta bolje, upravo je on pokušao iz slobodnog udarca ubrzo nakon ulaska, ali je lopta završila malo preko gola rivala.

Odlučujući trenutak utakmice odigrao se u 83. minutu kada je dosuđen kazneni udarac za domaćina, isti je u gol pretvorio Karišić, 1:0 za Radnički. Do kraja meča gosti su bacili sve karte na napad, ali nisu imali dovoljno vremena da promene rezultat na semaforu.

Radnički (Zrenjanin) - Hajduk 1912 (Kula) 1:0 (0:0)

Radnički: Đekić, Pelemiš, Topić, Vrljanac (od 85' Stepančev), Stevanović, Mitrović (od 84' Arsić), Kovačević, Gardinovački (od 46' Radić), Janjatović, Provči (od 64' Karišić), Borisavljević

Hajduk 1912: Pajović, Stevanović, Ljumović (od 89' Mikan), Dimitrić, Pjošta, Živković, Kočiš, Mihajlović (od 87' L. Novaković), Biočanin, Dimitrijević, Marinković (od 62' V. Novaković)

U sledećem kolu Hajduk dočekuje 1. Maj iz Rume u jako bitnom duelu za oba kluba po pitanju opstanka, dok Radnički gostuje Naftagasu iz Elemira.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading