TONIJU ĆE SE SLOŠITI ZBOG OVE DRAGANINE ODLUKE: Ima novi razlog za slavlje, bivšeg muža je otpisala!

Autor:

Zabava

10.05.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković je iznenadila sve novim potezom, čeka se Tonijeva reakcija.

TONIJU ĆE SE SLOŠITI ZBOG OVE DRAGANINE ODLUKE: Ima novi razlog za slavlje, bivšeg muža je otpisala!

Foto: ATA Images, printscreen

Dragana Mirković, popularna pevačica, nedavno je oduševila svoje fanove objavom na Instagramu u kojoj je podelila slike sa svojom drugaricom Irinom iz Kanade. Ovaj neočekivani susret izazvao je veliku radost kod pevačice, koja nije krila svoje oduševljenje.

Nakon što je provela vreme u Beču sa Irinom, Dragana se uputila u Nemačku, gde je nastavila svoje putovanje sa još dve drugarice. Fotografije sa putovanja otkrivaju da je pevačica uživala u društvu svojih prijateljica i da je osmeh nije napuštao.

Iako je nedavno javno priznala da se ne oseća dobro nakon rastanka od supruga Tonija Bijelića, Dragana sada deluje više nego srećno i raspoloženo. Njen osmeh na slikama sa putovanja svedoči o tome da je pevačica pronašla radost u društvu prijatelja i putovanjima.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

Draganino putovanje kroz Evropu sa prijateljicama iz Kanade i Nemačke definitivno je izazvalo pažnju javnosti i pokazalo da pevačica uživa u novim avanturama i druženju sa dragim osobama. S obzirom na to da je ovo iznenađenje izazvalo toliko radosti, fanovi nestrpljivo iščekuju buduće objave i nove detalje o Dragani i njenim prijateljicama.

- Divan je osećaj biti okružen ljudima koji te vole, tu prvenstveno mislim na svoju decu. Kada vidim kako me publika gleda vidim da imaju čistu ljubav prema meni. To je neopisivo uvek kažem da sam blagoslovena što imam toliko ljubavi. To je ono što mi daje da budem srećna i uvek spremna i za neke teške trenutke, da ih prebrodim uz divnu energiju jer samo tako može da se prebrodi. Ja sam zaista srećna zena - priznaje Dragana za Extra fm.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading