DRAGANA MIRKOVIĆ DOBILA PORUKU O POMIRENJU SA TONIJEM: Šok-obrt u jeku RAZVODA, pevačica razmišljala o JOŠ JEDNOM DETETU!

Autor:

Zabava

29.04.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razvod folk zvezde glavna je tema svih medija, ali i njenih kolega!

DRAGANA MIRKOVIĆ DOBILA PORUKU O POMIRENJU SA TONIJEM: Šok-obrt u jeku RAZVODA, pevačica razmišljala o JOŠ JEDNOM DETETU!

Foto: ST/Dragan Kadić, e-Časlav Vukojičić

Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića je tema koja je uzburkala javnost poslednjih nedelja. Par koji je delovao vrlo skladno sada se suočava sa krahom braka, što je iznenadilo mnoge, ali i podstaklo spekulacije o mogućem pomirenju. Međutim, pevačica Jelena Gerbec, koja ima iskustva sa ovim jer je i sama prošla kroz dva braka i razvoda sa istim čovekom, ima jasno mišljenje o ovoj situaciji.

Naime, nekadašnja zvezda "Granda" nije štedela reči kada je u pitanju savetovanje svoje koleginice, Dragane Mirković. Ona je istakla da, iako se sama vratila svom mužu nakon razvoda, smatra da kada jednom pukne, teško da ima povratka.

- Ne bih savetovala Draganu da se miri sa Tonijem... (smeh) Ne, ne bih! Ja sam se vratila mužu posle razvoda, al' mislim da to jednom kad pukne, tu nema više šta da se traži - kazala je pevačica, prenosi Blic, te nastavila:

Republika

Foto: yotube.com/Grand Magazin Tv Grand

Jelena Gerbec

- Očigledno da sam ja volela muža, pa sam mu se vratila, razmišljala sam i o detetu. Godinu dana nismo bili zajedno. Kako je vreme odmicalo, sve više sam razmišljala, da li sam ispravno postupila, možda sam prenaglila, da se malo ohlade glave... Shvatili smo na kraju da nismo ispravno postupili, na stranu deca, da su ćerke žive i zdrave, sad imamo dve. Prva nije jedinica sada... Različite smo osobe, eto. Treće dete? Ne, ne, neće ga biti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading