DRAGANA MIRKOVIĆ PLAKALA PRED DECOM: Sve je STIGLO, nije mogla da sakrije KRIVICU od sina i ćerke!

Autor:

Zabava

16.04.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu pogodila surova informacija!

DRAGANA MIRKOVIĆ PLAKALA PRED DECOM: Sve je STIGLO, nije mogla da sakrije KRIVICU od sina i ćerke!

Foto: ATAImages, Instagram.com

Folk zvezda Dragana Mirković nedavno je obelodanila svoju odluku o razvodu od biznismena Tonija Bijelića, sa kojim ima dvoje dece, sina Marka i ćerku Manuelu. Ova vest je jako pogodila pevačicu, koja nije krila suze pred svojom decom. Ipak, istakla je ponos na svoje naslednike i zahvalnost što su odlučili da budu uz nju tokom ovog teškog perioda.

- Njihova je odluka da se ne eksponiraju medijski. To je malo i začuđujuće jer obično klinci u tinejdžerskom dobu požele da budu viđeni, požele da budu bitni. To je, valjda, negde prirodno. Međutim, oni ne. E sad, da li je to negde moja krivica, uslovno rečeno... Ja sam presrećna što se ne eksponiraju, što su tako odlučili. Meni je uvek bilo dovoljno da je tu samo jedno poznato ime, moje. Još deca? Neka, hvala! Moja je krivica jer su to odlučili jer su me jedino videli uplakanu u životu kada sam plakala zbog laži neke koja je objavljena javno. Trebalo je to da sakrijem od njih, ali sam ja preiskrena! Nisam ništa želela da krijem od njih - kazala je Dragana pre nešto više od dve godine o deci u emisiji "Amidži šou", te nastavila:

Republika

Foto: printscreen/TV Happy

Dragana Mirković se rasplakala pred decom

- Marko je završio akademiju, sada studira ekonomsko pravo, a Manuela bira između dva fakulteta, bila joj je matura... Odlični su učenici, nikad nisam imala problem sa njima. Ja sam blagoslovena što se tiče njih. Mene su usrećili beskrajno.

Pevačica je otvoreno govorila o teškim momentima koje je prošla sa svojim suprugom, posebno nakon gubitka Tonijevog oca. Ona je istakla da je pokušala da bude podrška suprugu i da ih je porodični odmor u Monte Karlu donekle uspeo da podigne raspoloženje.

Republika

Foto: instagram.com/dragana_mirkovic

Dragana Mirković sa decom, Markom i Manuelom

- Čovek nikada nije spreman na takve stvari. Trudila sam se da mu budem stena, ali nikada nisam videla Tonija tako tužnog, nikada tako slomljenog, ta slika zauvek će mi ostati urezana u sećanju - rekla je Dragana malo posle gubitka. 

- Nisam stigla ni da ožalim tog čoveka, koliko sam brinula za mog Tonija, iskreno. Prvi put smo zajedno iskusili takav udarac. Onda sam pokušala da ga povučem da se malo kreće, bili smo na odmoru u Monte Karlu, samo da pobegne iz Austrije i skrene misli. Konačno smo deca i ja uspeli malo da ga podignemo, iako ta bol svakako traje i danas - dodala je Mirkovićka svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading