DRAGANI MIRKOVIĆ STIGAO POKLON OD TONIJA: Javno zaplakala zbog PORUKE nakon razvoda, nije mogla da SAKRIJE TUGU!

Autor:

Zabava

03.04.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni je ovako pokušavao da je vrati nakon kraha ljubavi!

DRAGANI MIRKOVIĆ STIGAO POKLON OD TONIJA: Javno zaplakala zbog PORUKE nakon razvoda, nije mogla da SAKRIJE TUGU!

Foto: ATA Images, printscreen

Folk zvezda Dragana Mirković nedavno je potvrdila vesti o razvodu od svog supruga Tonija Bijelića, nakon čak dve i po decenije zajedničkog života. Ova vest je iznenadila mnoge, s obzirom na to da je par to vešto skrivao, a pevačica je otkrila da su se zapravo rastali pre tri godine i od tada žive na različitim adresama.

Međutim, interesovanje javnosti je dodatno privukla informacija da je Bijelić tokom novogodišnjih praznika 2022. godine poslao Dragani buket cveća sa porukom "Volim te kao prvog dana". Ovaj gest je izazvao iznenađenje kod pevačice, koja je javno prokomentarisala situaciju, ističući da je biznismen prepun iznenađenja i da ovo nije očekivala. Kako se pretpostavlja, Toni je na ovaj način pokušavao da povrati ljubav svoje supruge, ali nažalost, njegovi napori nisu urodili plodom.

- Jao, od Tonija! A od koga bi drugog... Samo on, nema ko drugi! Kao prvog dana, kaže... Dobro... On je prepun iznenađenja, definitivno, ovo nisam očekivala - rekla je Dragana.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Dragana Mirković dobila buket od Tonija

Inače, u nedavnom intervjuu, folk zvezda je istakla kako joj materijalne stvari nikada nisu bile bitne, praveći jasnu razliku između sebe i svog supruga.

- Možete da me vozite u Smartu, možete da me vozite, evo, u Majbahu, nebitno je, ja nisam taj tip uopšte, da mi je to nešto bitno... Zašto sve mora da bude glamur, kad može da bude nešto nostalgično... Nekad su svi vozili Stojadina, kasnije Juga, Fiću... Meni je to draže nego neki "vau" auto! Nikad nisam bila za to. Moj suprug je voleo tako kroz mene da pokazuje svoje automobile, ali ja nisam taj tip - istakla je ona, preneo je 24sata.hr.

Podsećanja radi, kako su naveli domaći medij, Toni Bijelić je nedavno započeo vezu sa novom devojkom, dok se sa Draganom više ne prate na društvenim mrežama, što jasno pokazuje da žele da se distanciraju jedno od drugog. Deca, Manuela i Marko, koji su odrasli u Austriji, i dalje žive tamo, dok se biznismen i njegova nova partnerka nalaze u Nemačkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
beogradski

04.04.2024 17:58

Ko te ne zna skupo bi te platio.

Skromno

09.04.2024 15:37

nema šta, ne treba joj glamur- pa šta si nije kupila jednog fiću, jedan jugo i jedan stojadin, živela u stanu umesto u dvorcu, čuvala pare da danas ne kuka kako nema i uživala u nostalgiji- naravno i u bliskosti i ljubavi s mužem kao mnogi od nas