UŽASNA VEST ZA VASU I POKUŠEVSKOG! Da li će ih OVO ODSTRANITI sa terena?!

Autor:

Sport

03.04.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda ćemo svedočiti velikim promenama.

UŽASNA VEST ZA VASU I POKUŠEVSKOG! Da li će ih OVO ODSTRANITI sa terena?!

Foto: www.profimedia.rs

Ono čega su se sigurno mnogi pribojavali, danas je obelodanjeno - Stiv Kliford, trener Šarlot Hornetsa, neće više voditi franšizu sa klupe. 

Stručnjak koji je prepoznao talenat srpskih reprezentativaca, Vasilija Mislića i Alekseja Pokuševskog, rešio je da se skloni sa klupe "stršljenova" i preuzme funkciju unutar kluba od naredne sezone.

 

Foto: x.com

Stiv Kliford

Kako prenose američki mediji, niko unutar organizacije nije želeo da vidi Kliforda kako odlazi sa mesta stručnjaka, ali uprkos tome, iskusni strateg je ostao veran svojoj odluci. 

S obzirom da su i Vasa i Poku, procvetali pd Klifordovom palicom, mnogi se interesuju da li ovo podrazumeva promenu u statusu naših košarkaša, te da li ćemo ponovo biti primorani da ih gledamo pet minuta po meču i strepimo da li će moći da naprave doprinos u nacionalnom timu, s obzirom na slabu minutažu. 

Foto: printscreen twitter

Aleksej Pokuševski

Podsetimo, duo sa ovih prostora je jednog za drugim trejdovala Oklahoma u Šarlot, i tada dolazi do procvata naših košarkaša. Vasa je između ostalog, uspeo u više navrata da obara svoj poenterski i asistentski rekord. Imali smo prilike da ga vidimo kako postiže 25 poena, ali i da kako beleži dvocifren broj dodavanja, čime je stizao do dabl-dabl učinka vrednog pomena. 

Što se Pokuševskog tiče, ni njemu ne ide loše, s obzirom da je postizao i po 11 poena, a takođe se isticao veoma zrelom igrom na meču. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading