KADA VASA NE RADI, HORNETSI NE LETE! Micićeva NAJGORA partija u Šarlotu! Dobra vest: POKUŠEVSKI PRORADIO!

Autor:

Sport

26.03.2024

03:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolan poraz ekipe Stiva Kliforda.

KADA VASA NE RADI, HORNETSI NE LETE! Micićeva NAJGORA partija u Šarlotu! Dobra vest: POKUŠEVSKI PRORADIO!

Foto: www.profimedia.rs

Iako Vasa Micić doživljava novu košarkašku mladost u Šarlotu, pokazalo se da neće sve biti cveće i pesma u redovima Hornetsa. Naš reprezentativac je i pored sjajnih partija u prethodnom periodu odigrao najgoru partiju od dolaska iz Oklahome i tako bio slika i prilika očajne igre svog tima, koji su Klivlen Kavalirsi pregazili ubedljivim rezultatom 115:92. 

 

 

Ovaj put, minutaža se ne može uzeti kao "izgovor" jer je Vasa proveo čak 30 minuta na parketu, a za to vreme ubeležio je tek dva poena uz isto toliko skokova i četiri asistencije. Ne može se reći da je bio neefikasan, s obzirom da nije uzeo mnogo šuteva - samo je ostao nekako bled, bez traženja lopte i preuzimanja odgovornosti. 

Ukoliko se može i mora izvući lepša strana večerašnjeg poraza Šarlota, to je svakako partija Alekseja Pokuševskog. Takođe nekada "potlačeni" član Tandera takođe deluje kao rehabilitovan sportista, a to dokazuje znatno boljim brojkama i minutažom. Drugi Srbin iz Šarlota je meč završio sa 11 poena uz šut iz igre 4/7 (1/2 trojke), pet skokova, tri asistencije, dve ukradene lopte i jednom blokadom za 19 minuta na parketu.

 

 

Što se Klivlenda tiče, Imao je šestoricu igrača sa dvocifrenim poenterskim učinkom, a najefikasniji je bio Žorž Nijang sa 19 poena. Garland je meč završio sa 17 poena i 10 asistencija. Kod Šarlota se istakao Brendon Miler sa 24 poena.

Hornetsi su sada 13-plasirana ekipa Istočne konferencije sa tek 17 pobeda i 54 poraza, dok se večerašnji protivnik Šarlota čvrsto drži u samom vrhu iste tabele, preciznije rečeno na trećem mestu, 44 trijumfa na 72 meča.

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading